Legebyen.dk er lig med høj kvalitet på alle hylder! Deres udvalg bugner med alt fra Playmobil til LEGO DUPLO, og priserne er gode. Se selv med dine egne øjne på www.legebyen.dk, der også tilbyder forskellige typer af spil til familien, par og singler online. Udvalget er ekstra attraktivt, da shoppen tilbyder 1-2 hverdages levering og billig fragt på små ordre samt fri fragt på større ordre blot over 499 kroner.

LEGO DUPLO hos Legebyen.dk

Køb LEGO DUPLO med mange ikoniske temaer at vælge imellem. De kreative klodssæt fra dette danske, verdenskendte selskab er ikke til at tage fejl af. De stimulerer kreativ leg og er en god måde for mindre børn at træne motorikken. Legebyen.dk har et stort udvalg af LEGO DUPLO. De lidt større klodser gør det muligt for lidt mindre børn at lege med dem sikkert. Shop bl.a. fra serier som LEGO DUPLO ”dyrebingo” og ”følelser” serierne. Der er fri fragt på mange af produkterne, og tilbehør til LEGO DUPLO finder du naturligvis også. Se det kreative udvalg på www.legebyen.dk, og bestil i dag.

Playmobil - Find alle serierne hos denne webshop

Legebyen.dk forhandler også alt i Playmobil, som har skabt mange serier og har været på banen i godt 40 år. Køb bl.a. Playmobil City Action, Dollhouse og Family Fun. Online via www.legebyen.dk har du også muligheder inden for Playmobil Knights, Pirates, Country, Princess og Julekalender. Det er kun kreativiteten, der sætter grænserne, når man leger med legetøj fra denne verdenskendte serie. Legetøjet er så betagende, så nogle slet ikke kan lægge det fra sig selv i den voksne alder - lidt ligesom med LEGO. Det har resulteret i en masse interessante projekter som f.eks. en Playmobil film. Hvis du er betaget af dette legetøjs-brand, og du vil spare penge, så er Legebyen.dk et oplagt sted at shoppe. Høj kvalitet og stærke priser går nemlig hånd i hånd - også i de mange andre veludfyldte kategorier hos butikken.

Bestil LEGO DUPLO og Playmobil legetøj direkte på www.legebyen.dk, og vælg imellem en masse underserier.

Læs videre