Hvis du er på udkig efter nyt foder eller plejeudstyr til dine kæledyr, så er GroomUs altid et besøg værd. Der har du nemlig adgang til eksperternes egne yndlingsprodukter, som er nøje udvalgt til deres sortiment på baggrund af mange års testning og brug.

En blower til hunde hjælper med at holde pelsen ren

En sund pels er vigtigt for, at din hund har det godt. Derfor er det også vigtigt at prioritere pelspleje i hverdagen, og her kan de rigtige produkter gøre en verden til forskel. Tag f.eks. et kig på de mange føntørrere og blowere til hunde, du finder i sortimentet hos GroomUs. En blower til hunde er nemlig ikke blot praktisk, når du kan tørre din hund efter et bad eller en tur ude i regnen, den kan også hjælpe dig med at holde hundens pels fri for snavs og støv, hvis den bruges jævnligt. Det sparer dig for at bruge en masse tid på at frisere din hund med børste eller kam. Der er dermed mange grunde til at investere i en blower til hunde, og i sortimentet på groomus.dk finder du kun de produkter, som de førende hunde groomingeksperter i DK selv bruger.

GroomUs forhandler Core hundefoder til alle hundetyper

Ordentlig pelspleje er desuden ikke det eneste aspekt af din hunds hverdag, hvor det har stor betydning, at du vælger de rigtige produkter. Det er nemlig lige så vigtigt at sørge for, at hundens foder er valgt ud fra de rigtige parametre. Hos GroomUs har de mange års erfaring med hundepleje generelt, og derfor har de også inkluderet Core hundefoder – der er deres anbefaling indenfor hundefoder – i deres sortiment. Denne type hundefoder findes både som tørfoder og vådfoder, og den sørger for at din hund har adgang til en balanceret diet med gode næringsstoffer og naturlige råvarer.

Hos GroomUs præsenteres du dermed for et udvalg af eksperternes egne favoritprodukter, som kan hjælpe dig med at tage dig godt at dine kæledyr til hverdag. Tøv derfor ikke med at besøge deres webshop på www.groomus.dk, hvis du er på udkig efter nyt udstyr eller nyt foder til din hund.

Læs videre