Har du hund eller kat derhjemme? Så bør du kende til Dyrlægens Gård. I deres vidtspændende sortiment finder du nemlig et væld af gode og naturlige produkter, der kan gavne dig og dine kæledyr både til hverdag og ved særlige lejligheder – som f.eks. Virbac hundefoder og kalm til katte.

Virbac foder til hunde med gode egenskaber

Hos Dyrlægens Gård finder du et stort udvalg af kvalitetsfoder til hunde, der anbefales af dyrlæger pga. deres gode ingredienser og egenskaber. Dette gælder f.eks. udvalget af Virbac hundefoder, der hos Dyrlægens Gård er inddelt i foder til raske hunde og specialdiæter i forbindelse med sygdom. Uanset om din hund er en rask hvalp eller en ældre hund med allergi, kan du dermed finde Virbac foder i deres sortiment, der opfylder alle hundens behov. Du kan læse meget mere om, hvad ingredienserne den enkelte fodertype gør for din hund på www.dyrlaegensgaard.dk, hvorudfra du kan finde den rigtige type til dit kæledyr.

Berolig dit kæledyr med det naturlige kalm til katte

Er det ikke daglig kost, men snarere produkter til særlige situationer, der stresser dine kæledyr, du er på udkig efter? Så tilbyder Dyrlægens Gård et varieret udvalg af kalm til katte og hunde. Både hunde og katte kan nemlig reagere negativt på fester, flytning eller højtider, og her fungerer kalm både beroligende og angstdæmpende. På den måde kan f.eks. kalm til katte hjælpe dit kæledyr godt gennem en ellers urolig og skræmmende nytårsaften, uden at din kat udsættes for unødige kemikalier. Kalm er nemlig et helt naturlig kosttilskud, hvilket også er grunden til at det anbefales af dyrlægerne hos Dyrlægens Gård.

Har dine kæledyr særlige behov eller problemer, så kan mange af dem muligvis afhjælpes med Virbac foder og kosttilskud som kalm til katte fra Dyrlægens Gård. Tøv derfor ikke med at tage et kig indenfor i sortimentet på dyrlaegensgaard.dk allerede i dag, læs mere, og find frem til det eller de produkter, din hund eller kat behøver.

Læs videre