Hos Natural Living er produktet i fokus. Når bæredygtige produkter forhandles, kan man nemlig ofte blive væk i fine ord og flotte billeder, men en ærlig produktbeskrivelse er præcis, hvad der prioriteres højest på www.naturalliving.dk. Den store webshop forhandler alt fra skønne lys fra Bistad til økologiske sæber fra Bada, og derfor har de med sikkerhed noget, der kan fange din opmærksomhed.

Lev mere bæredygtigt med produkter fra Bistad

Et af de populære brands, der forhandles hos Natural Living, er Bistad. Bistad er en virksomhed, der er både miljømæssigt og socialt ansvarlig på mange forskellige parametre. Den socialøkonomiske virksomhed beskæftiger nemlig udsatte borgere omkring et fællesskab, der fremstiller fantastisk lokal honning. Her er det ikke vigtigt, hvem man er i systemet, men hvad man kan udrette sammen! Den lækre honning er derfor lokal og samles i Århus by samt det øvrige af Østjylland. Alle bigårde fra Bistad bruger hverken pesticider eller antibiotika, hvilket sikrer dig et naturprodukt hele vejen igennem. Hos Natural Living fås mange produkter baseret på den fine Bistad bivoks. Sortimentet omfatter blandt andet skønne lys, bivokspapir og naturlig læderpleje, der alt sammen produceres af den lækre lokale voks fra Østjylland. Det smarte bivokspapir er for eksempel et produkt, der fungerer som et alternativ til staniol, folie og plastik, og derfor er det et helt igennem bæredygtigt og socialt ansvarligt produkt, der dufter godt af bivoks.

Naturlig sæbe fra Bada med gode ingredienser

Bada er en dansk virksomhed, der ligeledes producerer produkter med så lokale ingredienser som muligt. Her er der bare tale om sæbe. Rapsolien, der bruges i Bada sæber kommer nemlig fra Stevns. Efterfølgende laves alle sæbebarer i hånden, hvilket betyder, at hver enkelt sæbe på mest charmerende vis kan variere i duft, udseende og størrelse. En Bada sæbe er desuden baseret på helt naturlige ingredienser, som er fri for konserveringsmidler og andre hormonforstyrrende stoffer. De fine dufte kommer fra flere forskellige økologiske urter og naturlige æstetiske olier. Bada er derfor ligeledes en forretning, der går op i at påtage sig et miljøbevidst og socialt ansvar. Sæber fra Bada fremstilles i ved en proces, der kaldes ‘koldforsæbning’. Dette er en ældgammel metode, der gør sæben både blød, cremet og skånsom for huden. Ingredienserne er som sagt 100 % naturlige og består hovedsageligt af økologisk raps- og kokosolie. Det hele foregår i det fine mikrosæberi i Roskilde, og Bada kan derfor uden tvivl kalde sig en del af de både lokale, bæredygtige og kvalitetsbevidste brands, som forhandles hos Natural Living.

Besøg www.naturalliving.dk, hvis du vil læse mere om Bistad, Bada eller flere af de andre bæredygtige brands, som alle producerer produkter med omtanke for både mennesker og miljø.

Læs videre