Vælg det perfekte modul hus hos FOCUS Moduler A/S. Beboelsespavilloner kan også købes på focusmoduler.dk, der ligeledes tilbyder udlejning af kontormoduler, toiletter og mandskabsvogne. Det er en leverandør med ca. 30 års erfaringer og eget værksted.

Skab dit eget modul hus hos FOCUS Moduler A/S

Et modul hus kan tilpasses dig, fordi hos FOCUS Moduler A/S tilbydes nemlig skræddersyede løsninger. Sagt med andre ord, så kan du være med inde over tegnebrættet. På focusmoduler.dk finder man også nogle standardiserede løsninger, som man også frit kan vælge imellem. Med en løsning fra FOCUS Moduler A/S har man mulighed for at tilvælge totalentreprise. Få et modul hus i miljørigtige materialer og med en optimal indretning. Møbler kan de hjælpe med og ligeledes med at fylde dit nye modul hus op med det rette inventar. Køb et nøgleklart modul hus, som bl.a. kan bruges på sommerhusgrunden eller kolonihavegrunden. Du finder også den perfekte tilbygning til dit faste hus i denne kategori. Spørg endelig et venligt personalemedlem til råds om modulbyggeri! Kontaktoplysninger findes online.

Køb eller lej en beboelsespavillon til midlertidig eller permanent genhusning

En beboelsespavillon kan ofte være den optimale løsning, ikke kun midlertidigt, men også permanent. Hos FOCUS Moduler A/S er de eksperter i beboelsespavilloner til genhusning, og med deres 30 års erfaringer i branchen, så finder du ikke en bedre dansk samarbejdspartner til opgaven. Har du brug for en stor eller lille beboelsespavillon? Sammensæt selv din egen med moduler fra 25 til 70 kvadratmeter. En nøglefærdig beboelsespavillon er en simpel løsning, som i mange tilfælde kan fjerne en stor vægt fra køberens skulder. Det er ikke altid, at almindelig bebyggelse er svaret, og inden man foretager en dyr investering, så overvej altid mulighederne med beboelsespavilloner, uanset om det skal være permanent eller blot midlertidigt.

Denne artikel har forhåbentligt givet dig et lille indblik i mulighederne med modul huse og beboelsespavilloner. Firmaet FOCUS Moduler A/S er værd at bide mærke i. Deres komplette service skiller dem ud fra konkurrenterne på markedet. På focusmoduler.dk finder du flere svar på eventuelle spørgsmål i forbindelse med modulbyggeri.

Læs videre