Reelight designer både magnetlygter og batteri lygter til cykel i prisvindende design. Bestil online på reelight.dk, og få hurtig levering. Ved køb for mere end 600 kroner er der gratis fragt i DK, og hvis du bestiller for over 80 euro, er der fri fragt i hele EU! Her kan du læse lidt om deres stilfulde produkter.

Køb en flot batteri lygte til din citybike, mountainbike m.m. fra reelight.dk

Køb en batteri lygte til cykel fra Reelight, hvis du godt kan lide minimalistisk design, og du ønsker en holdbar cykellygte med batteri, du kan stole på. Hos reelight.dk finder du flere flotte modeller. En af fordelene er, hvor lette de er at afmontere og påmontere. Der er ingen grund til at lade dem sidde på cyklen, hvis den er parkeret et udsat sted. Disse batteri lygter er implementeret med kraftige LED lysdioder. Derfor kommer du til at blive rigtig synlig på din cykel. Det er, som bekendt, lovkrav at benytte cykellygter under mørke og semimørke omstændigheder. Hvis du både vil have en stilfuld og effektiv batteri lygte på din cykel, så køb fra reelight.dk.

Dynamo magnetlygte i minimalistisk design

Deres dynamolygter er elsket af mange, som ikke ønsker at være afhængig af et batteri. Reelight har også produceret et ekstra bredt katalog af magnet cykellygter. Klik ind på reelight.dk for at finde ud af, hvilken magnetlygte passer bedst til dig. De leverer nemlig magnetlygter fra flere serier, hvor der især er én klar fællesnævner: Nemlig kvaliteten. Med en batterifri magnetlygte fra Reelight er du synlig, også fra en markant afstand. De kan monteres på forskellige cykeltyper bl.a. citybike og MTB, men selvfølgelig også din fine racercykel, når du skal ud på den lange tur på landevejene. Med en magnetlygte fra dette anerkendte mærke er der én bekymring mindre.

Har batteri lygter fra Reelight vakt din interesse, eller hælder du mest til en dynamo magnetlygte? Så er næste skridt at besøge mærkets egen hjemmeside. På reelight.dk har de selvfølgelig samlet yderligere info om deres egne produkter. Du kan også købe direkte derindefra.

Læs videre