Hos Luminex A/S har de fagtekniske kompetencer og de har stor indsigt i det designmæssige. Det sikrer dig den bedste belysningsløsning. Det kræver blot at bladre deres referencer igennem i 20 sekunder for at se, at man her har med en af de bedste i branchen at gøre. Ingen opgave er for stor til dem, når det gælder industribelysning, akustik lamper etc.

Referencer fra forskellige brancher - se mere på luminex.dk

Hos Luminex A/S har de modtaget en række referencer fra førende virksomheder. De har bl.a. designet belysning til Mascot hovedkontoret i Pårup og til det fantastiske Aalborg Universitetsbibliotek. Ejner Hessel, som er en af de førende bilforhandlere i Herning, har også fået en samlet belysningsløsning til udstillingen fra Luminex A/S. Listen med referencer er lang, og det er tydeligt, hvor bred erfaring de har, blot ved at kigge på de forskellige navne. Fordi det er nemlig virksomheder og offentlige institutioner i vidt forskellige brancher og med unikke behov, naturligvis. Luminex A/S har også opført belysningsløsninger til Hotel Alsik, Nomeco, Renault i Tilst samt Nørreport centret i Holstebro - en af byens førende shoppingmuligheder. Det kan klart anbefales at kigge forbi luminex.dk for at læse deres referencer.

Lightnet har en professionel tilgang til belysning i bygninger

Lightnet er en tysk producent af bygningsbelysning, som Luminex A/S har et tæt og langvarigt samarbejde med. Hvis du er interesseret i Lightnet og deres produkter, så er du kommet til det rette sted. Med Lightnet belysning får man altid tårnhøj kvalitet og en æstetik, der ikke er til at tage øjnene væk fra. Det er et mærke for dem, der stiller krav, og som vil have en belysningsløsning langt ud over det sædvanlige. Det er især inden for arkitektonisk bygningsbelysning, at Lightnet virkelig skinner. Forhør dig gerne via luminex.dk for at få mere at vide om dette tyske designerbrand.

Luminex A/S samarbejder med Lightnet, og de har også modtaget en reference fra mærket samt en masse kunder, hvor virksomheden har opført industribelysning, akustik lamper, gadelamper osv.

Læs videre