Find en pålidelig leverandør hos MarkOn. Hos denne virksomhed får du leveret alt fra firmatøj til merchandise, der kan blive en fast del af jeres virksomheds inventar. Levering af sådanne produkter sker altid hurtigt og effektivt, samt til utroligt konkurrencedygtige priser. Læs derfor videre herunder, hvis du er interesseret i god service og skræddersyede produkter til dit firma.

Overrask kollegaer og klienter med smarte firmagaver

Firmagaver kan bruges til mange formål, men er uden tvivl en vigtig del af ethvert succesfuldt forhold mellem firmaet og medarbejderne eller klienterne. Hos MarkOn sørger de for god service samt levering af forskellige former for firmagaver. Det er produkter, der passer til flere forskellige lejligheder, brancher og målgrupper. Firmagaver, der passer den rigtige målgruppe, vidner nemlig ikke bare om stort overskud, men også god forståelse for behov. Overrask for eksempel elektronik-interesserede med bluetooth-højtalere eller høretelefoner. Eller gør mange mennesker glade med nyt køkkenudstyr eller køkkenmaskiner. Udvalget af firmagaver dækker altså mange kategorier, sådan at du kan sammensætte et udvalg, der passer mennesker fra forskellige gange i livet. Lige gyldigt hvilke firmagaver du vælger, er du dog altid sikret lynhurtigt levering, og priser, der er svære at hamle op med hos markon.as.

Brug løbetøj med tryk og bliv set til sportsevents

Deltager jeres firma som sportshold eller har I hang til firmaløb? Så er der også hjælp at hente hos MarkOn, så I kan blive klar med løbetøj til DHL-stafetten eller andre former for firmaløb, der styrker sammenholdet på arbejdspladsen. De kan levere løbetøj med tryk lige til døren, så I kan troppe op i sportstøj, der virkelig repræsenterer hvor I kommer fra. Løbetøj med tryk hjælper nemlig ikke bare på synligheden, men styrker også fællesskabsfølelsen, da de ansattes tilhørsforhold på denne måde, gøres klart og tydeligt. Udover løbetøj med tryk fås også tilbehør såsom klappepinde eller klappe-hånde med logoer, der kan bruges af de medarbejdere, som hepper på sidelinjen. Når I benytter jer af løbetøj med tryk, eller anden form for merchandise til forskellige former for firmaløb, er I således med til at gøre jeres virksomhed mere synlig. Det kan være med til at generere nye kunder eller samarbejdspartnere. På denne måde gavner løbetøj med tryk fra markon.as jeres virksomhed på mange forskellige måder.

Vil du vide mere om de mange muligheder for løbetøj med tryk eller udvalget af firmagaver? Så besøg www.markon.as, hvor du både nemt og hurtigt kan bestille produkter hjem, der kan gavne både dit brand og dine ansatte.

Læs videre