Fragt på DBA bestillinger har aldrig været nemmere og billigere. Book kurerkørsel til langt lavere priser hos Fragtopgaver.dk.

Billig DBA fragt - Fragtopgaver.dk

Der er penge at spare ved at handle brugt, og Den Blå Avis (DBA) er en af de mest benyttede brugt portaler i Danmark. Fragtomkostningerne kan dog hurtigt sætte en pind i hjulet, og besparelserne reduceres pludselig markant. Dette gælder især ved bestilling af store varer som fx møbler, og hvis man køber hos en person på den anden side af Storebælt. Fragtopgaver.dk er et koncept, hvor vognmænd har mulighed for at tilbyde plads på allerede forudbestemte ruter. Dit DBA gods er altså en ekstra indtægtsmulighed for dem, og derfor er de villige til at tilbyde en ekstra fordelagtig pris, som ligger langt under det normale. Denne internetside er altså både gavnende for vognmænd og kunder, og det betyder, at du kan blive ved med at handle løs på Den Blå Avis uden at skulle bekymre dig om fragtudgifter. Start allerede i dag, og få flere tilbud på DBA fragt. Klik ind på www.fragtopgaver.dk for at læse mere. Denne service er naturligvis ikke kun dedikeret til handel på Den Blå Avis hjemmesiden.

Kurerkørsel - Få fire uforpligtende tilbud på www.fragtopgaver.dk

Bestil kurerkørsel billigere hos Fragtopgaver.dk. Der er ofte lidt ekstra plads bag i varevognen, og nogle gange kører vognmændene komplet tomhændede hjem. Det er en skam, hvis denne plads ikke udnyttes. Det eneste, Fragtopgaver.dk gør, er at formidle kontakten mellem kunde og vognmand. Det er ikke kun et koncept, hvor begge parter sparer/tjener penge. Det er også et koncept, som er bedre for miljøet. Når man booker kurerkørsel på denne måde, er det klart, at der bliver færre daglige kurerkørsler i landet. Det er logisk, når der er fyldt helt op både tur/retur. Derved er man med til at belaste miljøet i væsentlig mindre grad. Tilmeld dig online, og bestil kurerkørsel med det samme.

Klik ind på www.fragtopgaver.dk, og læs mere om DBA fragt og kurerkørsel. Transport af gods har aldrig været billigere.

Læs videre