Der er hos CanisVitae altid gode muligheder for at shoppe de bedste produkter til hunde. Herunder findes bl.a. kødben og Siccaro Wetdogs, som findes i den bedste kvalitet og til gode priser.

Lækkert udvalg af kødben - CanisVitae

CanisVitae er udbyder af en lang række forskellige snacks og godbidder til hunde. Herunder tilbydes lækre kødben og tyggeben, som er egnet til hunde. Der findes i udvalget kødben til alle størrelser af hunde, til både store, små og mellemstore hunde. De naturlige kødben består udelukkende af tørrede horn og gevir, så hunden kan blive udfordret og træne dens tænder, kæber og tandkød. Der findes bl.a. CanisVitaes buffalo horn og hjorte gevir, der giver hunden en ekstra lang tyggetid på kødbenene. Ligeledes findes der kødben til hvalpe og ældre hunde, hvor det er nemmere at trænge ind til det næringsrige indhold på indersiden. Læs eventuelt mere om mulighederne og hvad der er bedst for din hund på www.canisvitae.dk.

Siccaro Wetdog hundebeklædning

Man finder hos CanisVitae også udstyr til hunde, som bl.a. de lækre Siccaro Wetdogs. Med en Siccaro Wetdog får man den absolut bedste måde at tørre ens hund på. En Siccaro Wetdog er en hundekåbe der absorberer op til 80% af fugten fra hunden, i løbet af korte 10 minutter. En Siccaro Wetdog er ideel hvis din hund har været ude og svømme, gå i regnvejret eller lignende. Herefter kan det ofte være svært og langsomt at tørre hunden, inden den kan komme indendørs igen. Derfor er en Siccaro Wetdog smart, da den klare jobbet nemt, hurtigt og effektivt. Siccaro Wetdogs fra CanisVitae er fremstillet i naturlige materialer, så din hund vil nyde maksimal komfort og effektivitet. Læs eventuelt mere om løsningerne på www.canisvitae.dk og find de bedste produkter til dine behov.

Besøg CanisVitae allerede i dag, hvor du kan se de mange forskellige produkter, hundesnacks og godbidder igennem. Alt er fremstillet i den bedste kvalitet og til gode priser.

Læs videre