Hos Dyrlægens Gård findes der et bredt udvalg af forskellige og gode produkter, til dyr. Sortimentet indeholder bl.a. kalm til fx hunde eller katte, samt ArthroFlex, som fås til konkurrencedygtige priser.

Alt i kalm!

Dyrlægens Gård er udbyder af en lang række gode produkter til dyr, som fx deres kalm til hunde. Kalmen er et kosttilskud som hunden får, hvor det tilføjes til deres primære foder. Kalm til hunde kan hjælpe med forskellige skavanker, som fx ledproblemer, tarmproblemer, hudproblemer, allergi og adfærdsmæssige problemer som fx stress og angst. Kalmen som findes hos Dyrlægens Gård er i topkvalitet, hvor alle regler og forbehold er blevet overholdt, så din hund ikke indtager giftige ingredienser. Kalm til hunde kan være godt til specielt aktive hunde, som fx indenfor sport eller jagt, hvor hundens led er mere udsatte. Her går kalmen ind og styrker leddene og dens generelle livskvalitet. Læs mere om produkterne på dyrlaegensgaard.dk og find de korrekte produkter til din hund.

ArthroFlex for en naturlig behandling af din hund

Der findes hos Dyrlægens Gård også forskellige ArthroFlex produkter, med forskellige funktioner. Der findes bl.a. ArthroFlex som er et naturligt fodertilskud til hunde, mod gigt og ledsmerter. Med ArthroFlex får hunden en naturlig og god støttende behandling, som især kan være godt til ældre hunde, med tegn på begyndende skavanker. ArthroFlex indeholder bl.a. glucosaminoglycaner, omega-3-fedtsyrer samt collagen ll, som er med til at mindske inflammationen i hundens led. Doseringsmængde afhænger af hundens størrelser og smerter, hvorefter 3-4 ugers dosseringen kan nedjusteres til mindre dosis. ArthroFlex kosttilskuddet kan tilføres direkte til hundens foder eller direkte i hundens mund. Der findes hos Dyrlægens Gård forskellige størrelser og mængder af ArthroFlex produktet, alt efter hvor stor og hvilken slags hund man har. Læs mere på dyrlaegensgaard.dk.

Besøg Dyrlægens Gård i dag, hvis din hund har begyndende tegn på ledsmerter eller andre skavanker.

Læs videre