Ønsker du rent og sundt drikkevand, byder Shop 7d – Vital Helse & Gadgets på et udvalg af smarte produkter som et indsatsfilter til drikkevand og en vandtester, der måler graden af urenheder i vandet. Læs eventuelt mere nedenfor.

Indsatsfilter til drikkevand

Et indsatsfilter til drikkevand er en fantastisk gadget til dig, der går op i din og dine nærmestes sundhed. Med et filter som dette, kan du så let som ingenting fjerne klorsmag i vandet. Derudover stopper og frasorterer det også diverse mikropartikler, der kan være sundhedsskadelige og parasitter i vandet bliver også frasorteret. Ved at gøre brug af sådan et indsatsfilter til drikkevand, er du sikret renere vand og risikoen for sundhedsskadelige bakterier i vandet minimeres derved. I Danmark er postevand som udgangspunkt drikkeligt, men et indsatsfilter til drikkevand kan være fantastisk at tage med på ferie. Det kan monteres på de fleste vandhaner i både køkkener og på badeværelser uden nogle problemer og filteret er nemt at have med sig. Et indsatsfilter til drikkevand fås til en super skarp og konkurrencedygtig pris hos Shop 7d – Vital Helse & Gadgets, hvor du også finder et stort udvalg af andre smarte gadgets, der kan være med til at fremme din sundhed.

Smart og letanvendelig vandtester

Er du skeptisk i forhold til vandkvaliteten, kan du med fordel gøre brug af en vandtester. Testeren måler både vandets kvalitet og dets temperatur og det kan være et smart redskab at tage med på ferien, hvis man er bekymret for vandets kvalitet. En vandtester tester blandt andet vandets indhold af urenheder, metalrester og salte – ydermere er den super let at anvende og dansk brugsanvisning medfølger. Testeren måler mængden af opløste salte, også kaldet TDS, samt vandets temperatur. Måleren er relativt nøjagtig med en margin på to procent, der er tilstrækkelig til privat brug. Denne vandtester er lille og derved nem at have med på farten. Den kan med fordel bruges sammen med et filter fra Shop 7d – Vital Helse & Gadgets. Så er man godt dækket ind, når man skal ud at rejse. Testeren fås til en favorabel pris hos Shop 7d – Vital Helse & Gadgets og vil helt sikkert være til stor gavn, når du er ude at rejse.

Pas på dig selv og din krop! Se mere på www.shop.7d.dk.

Læs videre