Mangler der en tube med glidecreme hjemme i natbordsskuffen? Så er Kondomland.dk den helt rigtige butik at besøge. Her finder du nemlig glidecreme fra en række populære mærker. På samme side kan du desuden også købe kondomer i alverdens størrelser og varianter, også små kondomer. I artiklen herunder kan du læse mere om kataloget med glidecreme, små kondomer og lidt om butikken generelt.

Forskellige slags glidecreme

Er dig og din partner glade for at anvende glidecreme når I dyrker sex? Så er Kondomland.dk den helt rigtige butik at shoppe i! Her kan du nemlig frit vælge imellem alverdens forskellige slags glidecreme, fra en række af verdens bedste mærker. Kataloget med glidecreme inkluderer naturligvis både vandbaseret og silikonebaseret glidecreme. Samtidig kan du vælge imellem en række forskellige slags ”special-glidecremer”, så som glidecreme der øger blodtilstrømningen i penis og lignende. Alt i alt er der rig mulighed for at gå på opdagelse i en verden af glidecreme. Det er blot at klikke ind på www.kondomland.dk.

Små kondomer til gode priser

En af de absolut største fordele ved at købe kondomer og glidecreme hos den danske webshop Kondomland.dk, er at man kan finde den helt rigtige typer kondomer til en selv. Har man f.eks. brug for små kondomer, hvis almindelige kondomer sidder lidt løst under samleje, kan man gøre noget ved sagen. Man kan som regel gøre sex endnu bedre ved at vælge den rigtige type kondomer. Og fordi priserne på små kondomer ikke afviger fra standardstørrelser, så koster det ikke ekstra at eksperimentere med at købe små kondomer. Er du interesseret i kataloget med små kondomer, glidecreme eller én af de andre typer varer man finder i butikken, så klik ind forbi den allerede i dag. Køber du for over 300,- er fragt end da gratis.

Læs videre