Leder du efter en specialcontainer? DC-Supply leverer alt fra mobile salgsboder til barcontainere. På www.dc-supply.dk kan du bestille en container mellem 6 og 40 fod samt modeller med high cube mål.

Specialcontainere som fx boder og infocentre på dc-supply.dk

Hvad end du ønsker at købe eller leje en specialcontainer, har DC-Supply masser af løsninger at vælge mellem. Find fx infocontainere, meterologicontainere og mange andre. DC-Supply har i en lang årrække indgået samarbejde med virksomheder og organisationer med helt specielle krav. Disse krav har DC-Supply taget til tegnebrættet og skabt specialcontainere, der er skræddersyet til den individuelle kundes ønsker. Der er måske en af disse løsninger, der også passer til dine behov. Hvis ikke, så tøv ikke med at tage kontakt til DC-Supply for at få designet din egen specialcontainer.

Bestil en high cube container i mål på 20 fod eller 40 fod hos DC-Supply

Køb også containere efter high cube mål hos DC-Supply. For modellerne med en længde på 20 eller 40 fod har man mulighed for en ekstra højde på hele 30 centimer, hvilket opgraderer containervolumen med en betydelig procentdel. High cube containeren benyttes til transport af gods med en ekstra højde, eller naturligvis til dem, der ønsker at have mere ud af containeren og har plads til den ekstra højde under transport. DC-Supply leverer forskellige typer. Find fx en high cube container til offshore brug, der er designet specielt til at kunne modstå forholdene til havs. Bestil både nye og brugte modeller med high cube mål. DC-Supply leverer også offshore varianter med dobbeltdør. På dc-supply.dk finder du en formular, der skal benyttes for at få et prisoverslag til dit projekt. Klik ind på hjemmesiden for at læse mere om de forskellige high cube containermuligheder i mål, der passer til gods med ekstra højde.

Med en container i high cube mål er det muligt at transportere større produkter end den konventionelle container tillader. DC-Supply fører forskellige high cube udgaver, ligesom du også finder forskellige former for specialcontainere på www.dc-supply.dk.

Læs videre