Uanset hvad der skal fejres, så vil det være en god ide at fejre med flag. Hos www.langkilde-flagfabrik.dk kan du finde alt det du skal bruge i flag. Du kan blandt andet finde flagranker, der altid er festlige at hænge op, samt Gay flag for stolt at vise du er eller støtter LGBTQ+.

Festlige flagranker

Alle flagranker kan give en god og festlig stemning, og vil være det helt perfekte når nogen skal fejres. Langkilde & Søn er klar over, hvor vigtigt det er at fejre dem man elsker, og derfor har de også et bredt udvalg af forskellige flagranker. De fås i 320 cm længde, og har flag der måler fra 3,5 x 5,5 cm og 7 x 10 cm. De er alle sammen lavet af ægte flagdug, der giver den helt rigtige detalje til flagranker. Du kan derfor få ranker med flag, der giver en god og festlig detalje, til enhver fest. Mangler du flagranker til overraskelsesfesten, så vil www.langkilde-flagfabrik.dk være lige stedet at finde dem.

Gay flag i god og holdbar kvalitet

Du skal altid have mulighed, for at vise hvem du er, og føle dig godt tilpas. Er du en del af LGBTQ+ eller vil du vise at du støtter dem, så vil der være behov for et Gay flag. Hos Langkilde & Søn vil du finde det helt rigtige Gay flag, som vil vise din støtte eller din stolthed. Du kan vælge et regnbue flag i ægte flagdug eller nylon. Et Gay flag kan dermed sættes i flagstangen, på facaden eller måske hænges om skuldrene. Du vil få Gay flag i god og holdbar kvalitet, så du er sikret det holder længe. Flagene kommer i målene 40 x 55m, 68 x 90 og 180 x 275 cm. Du kan derfor finde et Gay flag hos www.langkilde-flagfabrik.dk i den størrelse der passer dig bedst, om det er til flagstang eller facade.

Læs videre