Containere kommer i flere forskellige typer, og hos DC-Supply kan du få et væld af forskellige containere, alt efter dit formål. Du kan blandt andet finde en 10 fod container, der overholder alle nødvendige krav for en ISO-container. Du kan desuden finde en god og effektiv container lås, så du bedst muligt kan passe på dine ting.

Vælg 10 fod container med køling til transport

Leder du efter en 10 fod container, så er DC-Supply lige stedet for dig. Få en 10 fod container løsning, der bedst muligt matcher dine behov fra dem. Det er uanset om du er på udkig efter opbevaring, køling eller offshore containere. Skal du have en 10 fod container til opbevaring, er det helt sikkert en fordel, at du vælger en reefer. Den type container er specielt ideel, når du skal have transporteret temperaturfølsomt gods som madvarer. Du ser ofte en 10 fod container blive brugt til store events som festivaler eller i storkøkkener og dagligvarebutikker. Det er dog langtfra det eneste, du kan bruge en 10 fod container til. Du kan vælge en ISO certificeret og CSC-godkendt container i et robust design, der er ideel til offshore og transport. Det betyder de er noget tykkere og stærkere end de andre 10 fod containere du finder hos dc-supply.dk.

Undgå ubudne gæster med en container lås

Skal du gerne kunne låse dine ting inde i containeren, og være sikker på at det er sikret? Så kan du ikke gå fejl af en container lås fra DC-Supply. Med deres container lås er du sikret mod indbrud, da det er en solid lås, der er godkendt indenfor højeste forsikringsklasse 5. Dette gør det ekstra tidskrævende og besværligt for tyve og andre ubudne gæster. En container lås er let at montere selv, men det er også muligt at få den monteret på deres værksted, inden du køber eller lejer en container. Du kan dog også få deres hjælp, hvis du allerede har en container, og bare mangler en container lås. Den rette sikring af dine containere er selvfølgelig vigtigt, og derfor kan du også vælge mellem forskellige container låse og låsebeslag, der alle vil være et sikkerhedssystem. Du kan desuden finde både indvendige og udvendige container låse, så du bedst muligt kan beskytte dit gods. Du kan altid tage kontakt til dc-supply.dk, hvis du har spørgsmål angående deres låse eller andre produkter.

DC-Supply lægger altid stor vægt i at levere containere i høj kvalitet. Du er derfor sikret et godt håndværk, der varer i mange år.

Læs videre