Bestil fra det største udvalg i Norden af reservedele, batterier, opladere samt kits til elcykel. Klik ind på boxbike.dk, og find din nye ladcykel (Christiania bike), fatbike m.m.

Bestil et ekstra batteri til din elcykel

Selvom du allerede har et funktionelt batteri til din elcykel, er det alligevel rart at have yderligere liggende derhjemme. Hvis du fx skal på den helt lange søndagsudflugt, kan du tage et ekstra batteri med dig i rygsækken. På denne måde er du i stand til at køre i længere tid uden at skulle oplade. Du skal naturligvis have i mente, hvilken type batteri din elcykel benytter. Boxbike sælger alle typer af batterier til elcykler. Køb fx batterier på 24, 36 eller 48 volt. Der er efterhånden et væld af brands på markedet inden for elcykler, og hos Boxbike kan du både købe batteri til modeller fra Kildemoes, Mustang, Yosemite og X-Zite. Der er ikke meget ide ved at have en elcykel, hvis man ikke har et opladet batteri. Boxbike fører Nordens største sortiment.

Christiania cykel med el og lad

Du kan også købe selve elcyklen på boxbike.dk. Hvis du er interesseret i at investere i en Christiania cykel med tre hjul, så klik ind forbi Boxbike. Man kender dem fra denne ikoniske bydel i København. De er særdeles praktiske at have med at gøre. I de hektiske danske byer kan det nogle gange være svært at komme rundt med bilen. Mange transporterer fx børnene eller gods på en Christiania bike. Boxbike har modeller til forskellige behov og i flere farver. Fællesnævneren her er den fine kvalitet, som alle modellerne på boxbike.dk besidder. Kig på den nye Christiania bike online, og slå til allerede i dag.

Køb den nye elcykel på internettet som fx en Christiania bike eller fatbike, eller bestil reservedele som batterier og opladere online hos Boxbike. Nogle gange er det rart med et boost på vej op ad bakken, og derfor er det ikke forunderligt, at mange danskere vælger at købe en elcykel.

Læs videre