Kiesel Scandinavia sælger entreprenørmaskiner til mange forskellige sektorer. Læs med her om en effektiv neddeler samt om udvalget af gravemaskiner.

Neddelere til affaldssortering der giver økonomisk gevinst

Kiesel Scandinavia har et kæmpe udvalg af entreprenørmaskiner – både store og små. De sælger til mange forskellige erhverv bl.a. landbrug, park, have, nedbrydning, vejarbejde, havn og industri. Deres udvalg tæller bl.a. gravemaskiner, afbarkere, minilæssere, skrotsakse og neddelere til de fleste materialer. Hvis du skal bruge en neddeler, så har de et stort udvalg af forskellige modeller fra Hammel. Hammel har i mange år været førende inden for genanvendelse af affald, og deres maskiner har meget fintfølende sensorer til at sortere affald. Du kan bl.a. finde en neddeler, som sorterer rustfrit stål fra andet metal, hvilket både er en økologisk og en økonomisk fordel. Deres maskiner kan også knuse affald, nedbryde og sammenpresse det, så du får billigere transportomkostninger og færre omkostninger til opbevaring. Når det kommer til affald, så er det en vigtig del af enhver industriel virksomheds økonomiske model og forretning. Man ser det sjældent up front, men effektiv affaldshåndtering er en kæmpe økonomisk faktor for enhver industri. Læs mere om udvalget af neddelere på kiesel.dk.

Gravemaskiner fra www.kiesel.dk matcher alle brancher

På Kiesel Scandinavia kan du også finde et bredt sortiment af gravemaskiner til forskellige brancher som bl.a. byggeri, vejarbejde, anlæg og landbrug. De fører et stort udvalg af Mecalac, som er et fransk firma, der er kendte for deres ingeniørkunst og enormt effektive og slidstærke maskiner. Deres brugervenlige design giver gode arbejdsforhold og gør arbejdet lettere og mere effektivt. De producerer både traditionelle gravemaskiner på larvefødder samt hjuldrevne modeller, og du kan helt sikkert finde den rette størrelse i sortimentet, som passer lige til de udfordringer, som dit arbejde stiller dig. Der er mange forskellige smukke modeller i butikken, bl.a. den store 15MWR, som er en stor hjuldrevet gravemaskine til hårdt arbejde i forbindelse med fx nedrivning, vejarbejde eller byggeri. Du kan også finde gravemaskiner, der er specialiseret i sporarbejde i sortimentet, som både kan køre på larvefødder samt på togskinner.

Læs videre