Vil du skabe mere arbejdsglæde blandt dine ansatte? Eller måske ønsker du selv mere motivation til at udføre dine arbejdsopgaver på jobbet? JohnHarmsen er en af Danmarks mest erfarne foredragsholdere og har siden 2001 inspireret en lang række mennesker til et bedre og rigere arbejdsliv. Han har hjulpet hundredevis af virksomheder og ledere til at skabe mere arbejdsglæde og motivation blandt deres ansatte.

Et skræddersyet kursus eller foredrag om arbejdsglæde, der passer til jeres behov

JohnHarmsen er specialist inden for området ’jobtrivsel’. Med hans store indsigt i motivation, organisationskultur og lederskab ved han, hvordan man skaber en arbejdsplads med glade og motiverede ansatte. På www.johnharmsen.dk kan du se det store udvalg af en lang række forskellige foredrag og kurser. JohnHarmsen er kendt for sine foredrag og kurser i arbejdsglæde, hvor han med en lærende og humoristisk tilgang rejser spørgsmål om nogle centrale dele af arbejdslivet: Hvad er en god kollega, og hvordan bliver man bedre, hvordan får man mere motivation og glæde ind i arbejdsdagen, og hvor vigtig en rolle spiller sammenhold i forhold til at skabe et bedre arbejdsmiljø og mere arbejdsglæde blandt ansatte. På www.johnharmsen.dk kan du læse, hvordan hans oplæg om arbejdsglæde kan afholdes som foredrag, workshop, kursus eller webinar og rumme mellem 5-5.000 deltagere. Kurset passer til alle typer virksomheder og deltagere, uanset branche.

Få hjælp til god kommunikation på arbejdspladsen på www.johnharmsen.dk

Et andet vigtigt emne, når det kommer til trivsel og jobglæde, er god kommunikation på arbejdspladsen. Dette er også en af JohnHarmsen’s specialer, da han i snart 20 år har videregivet essentielle værktøjer til hundredvis af ansatte med lige netop det formål at skabe gode kommunikationsgange på arbejdspladsen. God kommunikation på arbejdspladsen er ikke kun med til at effektivisere arbejdsopgaver og processer, men fører som regel også til bedre resultater og flere succeser. Med et humoristisk og lærerigt foredrag i kommunikation kan du hurtigt skabe en bedre arbejdsplads for dit team eller dine ansatte.

Skab glade arbejdspladser og kontakt arbejdsglæde ministeriet by JohnHarmsen. Book i dag på www.johnharmsen.dk og få et oplæg inden 24 timer.

Læs videre