Få mærker i hverken ind eller udland kan konkurrere med danske HIKE når det gælder et ekstra højt niveau af kvalitet. Uanset om det gælder hundemad, hvalpepakker eller én af de andre typer mad til hunde man forhandler, er der tale om kvalitets foder, fyldt med alt den næring som hunden har brug for. Samtidigt er hundemaden produceret uden brug af tilsætningsstoffer, farvestoffer og smagsstoffer. Læs mere herunder.

Find det helt rette hundemad til din hund her

Går du op i at din hund får noget godt at spise, præcist lige som du selv gerne vil? Så den danske hundemadsproducent HIKE det helt rigtige mærke at alliere dig med. Hundemad fra HIKE er produceret ud fra principper om at det skal indeholde præcist samme næringsstoffer, som en hund ude i naturen ville spise og som den har brug for - eller i hvert fald komme så tæt på som muligt. Det har desværre lidt for meget været standarden, at hovedbestanddelen af ingredienserne i hundemad var korn. At hunde ude i naturen ikke spiser ret meget korn er ikke nogen hemmelighed, så at det er usundt for kæledyrshunde, er sådan set ikke så overraskende. Heldigvis er der ved at komme gode alternativer frem på markedet, så som HIKE hundemad og flere andre gode mærker, som gerne vil give vores hunde bedre spisevaner.

Smarte hvalpepakker

Besøger du HIKE’s hjemmeside disse dage, kan du blandt andet købe en smart hvalpepakke. Er du og din familie så heldige at have fået hundehvalp, er det både en tid med meget glæde, men også en del arbejde. Med hvalpepakker er en del af bekymringerne klaret. Den indeholder nemlig alt en sund og rask hundehvalp skal bruge, inklusiv foderskål, foderbære og selve hvalpefoderet - som naturligvis er kornfri lige som hundemaden til de voksne hunde.

Læs videre