Dorch & Danola sælger værktøj i alle prisklasser. Læs bl.a. her om en smart excentersliber samt om udvalget af Fynske Olier til overfladebehandling.

Naturvenlig overfladebehandling fra Fynske Olier

Hvis du skal bruge godt værktøj, så kan du finde et stort udvalg af værktøj til billige priser hos Dorch & Danola. Deres udvalg er enormt stort og har både værktøj til professionelle håndværkere, som måske overstiger budgettet for nogle, og gør-det-selv-personen, der ikke bruger sin skruemaskine mere end en gang om måneden i ca. 20 minutter ad gangen. De har et stort udvalg af værktøj og produkter til bl.a. træarbejde, og hvis du skal bruge overfladebehandling og finish til træ, så tjek fx deres udvalg af Fynske Olier. Fynske Olier laver dejlige naturprodukter, som giver både en smuk finish, og som er meget holdbart. De har bl.a. endetræsforsegler, terrasseolie, olie til hårdt træ samt plejeolie. De smukke produkter fra Fynske Olier er perfekte til dig, der vil bruge naturprodukter til at overfladebehandle dit træ med, hvad end det er til møbler, terrassen eller figurer. Der er mange muligheder med overfladebehandling, som giver forskellige æstetiske resultater, og hvis du skal bruge vejledning, så kontakt medarbejderne i butikken, som står klar til at hjælpe dig.

Find den rigtige excentersliber på dorchdanola.dk

Hos Dorch & Danola kan du finde et stort udvalg af værktøj til både håndværkere som snedkere, tømrer samt smede. Hvis du arbejder med træ og fx laver møbler, så er en excentersliber uundværlig. Det er stort set altid med excentersliberen, at snedkeren giver bordpladen den sidste finish. Den kan både slibe og pudse alt efter hvilken skive, du installerer på den, og dens runde slibemønstre sikrer, at den ikke efterlader mærker på bordoverfladen. En excentersliber – også kaldet en rotationssliber – er især til professionelle snedkere og folk, der virkelig er ude efter det perfekte resultat. Den kan bruges til at jævne ujævnheder på en overflade samt til at give en perfekt finish. De har bl.a. modeller fra Makita, Metabo, Festool, AEG og Bosch i butikken, og du vil helt sikkert kunne finde en model, der passer til dit budget.

Læs videre