Hvad end man besøger Dan Egtved for at købe drikkeløsninger, fodertrug eller andre typer landbugsudstyr, f.eks. foderhække eller høhække, kan man roligt regne med at kvaliteten er helt som den skal være. Vil du vide mere om nogen af fordelene ved at købe drikkeløsninger og / eller fodertrug fra den danske producent, kan du læse mere om det i artiklen herunder.

Forskellige smarte drikkeløsninger

Mangler du et godt sted at købe drikkeløsninger til kreaturer, og foretrækker du at købe dansk? Så er her et godt tip: www.dan-egtved.dk leverer et bredt udvalg af landbrugsudstyr i den helt rigtige kvalitet, der kan holde til hverdagens slid. Det gælder i særdeleshed også inden for drikkeløsninger, hvor man kan finde flere stærke varianter dem. Kataloget tæller blandt andet drikketrug, drikkekopper, marktrug, mulepumper samt en række forskellige typer reservedele til drikkeløsninger. Blandt andet har man mulighed for at købe reservedele som svømmeventiler, beslag til montering, bundpropper til drikkekar med mere. Alt sammen leveres i den helt rigtige kvalitet, og er udviklet med særlig henblik på brug i det ustadige danske klima.

Fodertrug

Udover drikkeløsninger, tilbyder Dan Egtved blandt andet også diverse slags fodertrug. Her er der ligeledes flere gode, stabile varianter man kan vælge imellem, bl.a. fodertrug som langtrug og transportkrybber, fodertrug på ben, foderkumme med mere. Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende fodertrug og / eller drikkeløsninger, skal der i øvrigt lyde en varm opfordring om at rette henvendelse til teamet bag virksomheden. Her sidder en venlig og kyndig kundeservice nemlig klar til f.eks. at hjælpe dig med at få valgt den helt rigtige type fodertrug, drikkeløsninger etc. der passer til dit landbrug. Det samme gælder ved andre typer landbrugsprodukter man finder andetsteds i kataloget.

Læs videre