Advokatfirmaet Rödstenen i Århus er blandt andet til dig, der mangler en erhvervsadvokat og gerne vil have hjælp til privat ansættelsesret. Det troværdige, kompetente og erfarne hold af advokater, juridiske konsulenter, advokatsekretærer og advokatfuldmægtige er dedikerede til at hjælpe deres klienter, som kommer fra hele Østjylland. Klik ind på rodstenen.dk eller læs med her, hvis du vil lære mere om firmaet.

Advokat der har erfaring med privat ansættelsesret

Ansættelsesretslige spørgsmål kan ikke kun være et ømtåleligt emne, det kan også være yderst vanskeligt at finde rundt i. Derfor er en god advokat, der er specialiseret i privat ansættelsesret, alfa og omega for, at du som klient kan føle dig tryg og i sikre hænder. Det er her, at Advokatfirmaet Rödstenen kommer ind i billedet. Der kan være mange årsager til, at du som ansat har brug for en advokat, der ved noget om privat ansættelsesret. Det kan fx være, hvis mangler rådgivning i forbindelse med indgåelse af ansættelseskontrakt, ret til afspadsering eller afregning af overarbejde. Forhold omkring privat ansættelsesret tæller i øvrigt også diskrimination og forskelsbehandling, bortvisning, loyalitetspligt og usaglig opsigelse. Med en dygtig advokat fra Advokatfirmaet Rödstenen kan du heldigvis få lige præcis den hjælp, som du står og mangler.

Erhvervsadvokat

Firmaet har også en lang række ansatte, som er eksperter inden for erhvervsmæssige forhold. Så hvis du leder efter en erhvervsadvokat, behøver du ikke lede længere. Uanset om du søger en erhvervsadvokat med speciale inden for fx retssager og tvister, kommercielle kontrakter eller ejendomshandel, seriesalg og lejeret, så kan Advokatfirmaet Rödstenen hjælpe dig. For deres mange erhvervskunder fra vidt forskellige brancher fordrer også, at de kan tilbyde en erhvervsadvokat, der er specialist i de enkelte fagområder. Med en erhvervsadvokat fra det populære århusianske advokatfirma, får du i øvrigt naturligvis en advokat, der er medlem af Advokatsamfundet og har advokatbeskikkelse fra Justitsministeren.

Så kontakt Advokatfirmaet Rödstenen allerede i dag, hvis du søger en erhvervsadvokat eller en advokat, der kan hjælpe dig med spørgsmål vedrørende privat ansættelsesret.

Læs videre