Hos Dyrlægens Gård finder du stort set alt du skal bruge, for at dit kæledyr holder sig sundt og raskt. Det kan både være i form af vitaminpiller til kæledyr, hundesnore og hundehalsbånd men også noget så simpelt som et dejligt tyggeben til hunde, der både er noget hunde godt kan lide, og samtidig har den fordel at det styrker tænder og gummer. Hos samme butik kan du desuden også tilmelde dig og din hund til Schweiss sportræning.

Tyggeben til hunde

Vil du være sikker på at din bedste firbenede ven har ekstra sunde tænder? Så er et tyggeben til hunde den helt rigtige måde at gøre det på. Og ikke nok med at tyggeben til
hunde giver sunde hundebisser. De fleste hunde logrer også ekstra meget med halen, når man finder et tyggeben til hunde frem til dem. I skrivende stund finder du 4 forskellige slags tyggeben til hunde hos Dyrlægens Gård. Det kan være svært at forudse hvilken slags din hund vil synes bedst om, så det er næsten bare at prøve sig lidt frem. Heldigvis er priserne på tyggeben til hunde holdt på et fair niveau, så man kan godt tillade sig at putte en ekstra pose i indkøbskurven.

Schweiss sportræning i hold

Bruger du gerne et par timer i weekenden på at hygge dig med din hund, og andre hundeejere, og samtidig sørge for at dine hund får stimuleret sine instinkter og rørt sig? Så er Schweiss sportræning den perfekte hund og ejer-aktivitet. Som en del af de mange muligheder inden for hundepleje hos Dyrlægens Gård tilbyder man Schweiss sportræning. Her mødes man søndag formiddag og træner Schweiss sportræning i hold, og slutter af med en varm kop kaffe når dagens aktiviteter slutter. Et par hyggelige timer for både hund og ejer. Læs eventuelt mere om Schweiss sportræning og tyggeben til hunde på www.dyrlaegensgaard.dk.

Læs videre