Hos Gågrøn! kan du finde et bredt udvalg af miljøvenlige og bæredygtige produkter. Se bl.a. udvalget af bæredygtige karklude uden mikroplast eller køb et miljøvenligt skærebræt.

Smarte bæredygtige karklude

Gågrøn! sælger mange forskellige miljøvenlige ting til hverdagen, som kan hjælpe dig med at finde en grønnere livsstil. Et stort problem i dag er mikroplast, som netop nu er blevet fundet i menneskers afføring, hvilket vil sige at det så at sige lever i os mennesker. Det er selvsagt ikke sundt at have i kroppen, og det stammer fra de mange plastkprodukter, som vi omgiver os med. Bl.a. karklude i akryl er super dårlige, især når de vaskes, for så afgiver de enormt meget mikroplast, som svæver i luften og trænger ind alle vegne. Find bæredygtige karklude i 100% økologisk bomuld på gagron.dk. Bæredygtige karklude holder i årevis og kan vaskes i vaskemaskinen. Du behøver ikke smide dem ud efter brug, og de afgiver ikke mirkoplast, når de vaskes. Find mange forskellige bæredygtige karklude i butikken samt håndklæder, viskestykker og mange andre tekstiler i bæredygtige materialer, som sælges til gode priser.

Miljøvenligt skærebræt i høj kvalitet

Gågrøn! sælger også et bredt udvalg af køkkengrej til gode priser i butikken, og du kan bl.a. finde mange forskellige slags skærebrædder i butikken. Et miljøvenligt skærebræt er produceret i økologisk bambus og er fremstillet under de mindst muligt skadelige omstændigheder. Et godt miljøvenligt skærebræt kan man have resten af livet, hvis man behandler det ordentligt og passer godt på det. Du kan finde lige det, du skal bruge i butikken til gode priser, og der er ingen tvivl om, at du fx kan finde mange gode gaveideer til den gastronomisk interesserede, som kan lide at lave mad med kvalitets køkkengrej i gode og bæredygtige materialer, som holder i mange år. Klik her og se det flotte udvalg af gode og bæredygtige skærebrædder, som sælges til gode priser. Et miljøvenligt skærebræt er en fantastisk gave til enhver, der kan lide at lave mad og som gerne vil have hjælp til at leve mere bæredygtigt.

Læs videre