Hos Legebyen.dk kan du finde et stort udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Læs bl.a. her om Gurli Gris legetøj eller om Rasmus Klump spil.

Det er svært at få nok af Gurli Gris legetøj!

Hos Legebyen.dk kan du finde legetøj til børn i alle forskellige alderstrin. Der er legetøj for de mindste, babyudstyr samt legetøj til de større børn, der er blevet gamle nok til at spille bold etc. Du kender sikkert til Gurli Gris legetøj, som er virkelig sjovt, og som også føres i sortimentet. Dette er for de mindre børn. Den populære Gurli Gris er kendt fra TV og er et stort hit iblandt de mindste børn. Hun har mange venner og sjove bekendtskaber, som man bliver kendt med igennem de sjove eventyr, som hun skal igennem i TV serien. Du kan finde et stort udvalg af Gurli Gris legetøj på hjemmesiden, hvor du helt sikkert vil kunne finde præcis det, som dit barn ønsker sig. Hvis du har et barn, som ønsker sig Gurli Gris legetøj, så tjek udvalget af stableklodser, puslespil, ballonspil og meget mere på www.legebyen.dk. Her er masser af forskellige sjove ting at vælge imellem.

Find forskellige Rasmus Klump spil på www.legebyen.dk

Rasmus Klump er en dansk klassiker og nogle helt fantastiske tegneserier, hvor de sjove dyrevenner kommer ud for alle mulige slags skøre eventyr på deres båd, som de selv bygger. Hos Legebyen.dk kan du finde et stort udvalg af Rasmus Klump spil, som er lavet til at lære børnene om bl.a. at stave, at læse, at regne, at kende klokken etc. Der er også Ludo og huskespil. De forskellige sjove Rasmus Klump spil sælges til gode priser, og du kan helt sikkert finde det perfekte spil til dine børn. Tjek fx pandekagespillet, som er særdeles sjovt, og som børn helt ned til 4 år kan være med til. Rasmus Klump spil er enormt sjove og vil helt sikkert være lige noget for dig og dine børn. Du kan finde mange forskellige sjove og vil uden tvivl kunne more dig i timevis med dine børn, som samtidig endda lærer noget og udvikler sig.

Læs videre