SeniorSalg.dk sælger hjælpemidler til ældre til gode priser. Hvis du skal bruge en læselampe eller en stok med ergonomisk håndtag, så læs med her.

Kast lys over tingene med den rigtige læselampe

SeniorSalg.dk har et kæmpe udvalg af hjælpemidler og gangredskaber til ældre. De sælger bl.a. læselamper, som giver nem læsning, selvom øjnene måske ikke er helt, hvad de har været. Måske skal du også bruge en lup for at kunne læse avisen eller en god bog – det har de også i butikken til gode priser. Med en god læselampe bliver det langt lettere at læse, for det sikrer godt og effektivt lys i forbindelse med avislæsningen eller bogen. Der er forskellige smarte modeller, bl.a. læselamper, der kan spændes fast på bordkanten og med meget fleksible halse, så de let kan bøjes lige derhen, hvor de giver den bedste belysning. Find præcis det, du skal bruge af hjælpemidler i butikken til gode priser. En lampe til læsningen kan være en stor hjælp i det daglige, for man kan godt komme til at føle sig afskåret, hvis øjnene ikke længere kan læse avisen.

Støt dig til en stok med ergonomisk håndtag

SeniorSalg.dk har også et kæmpe udvalg af gangredskaber til ældre. De fører bl.a. stokke med ergonomiske håndtag i butikken, som for alvor giver den støtte, som der skal til for at kunne komme ud på de sunde og forfriskende gåture. Når fødderne og benene bliver ældre, kan der opstå smerter ved længere gang, balancen kan svigte og man kan komme til at gå meget usikkert. En stok med ergonomisk håndtag er et super godt hjælpemiddel, som kan give meget af den mobilitet tilbage, som man kan have mistet i forbindelse med alderdommen. En god stok med ergonomisk håndtag aflaster fødderne og benene, leder noget af vægten op i overkroppen og det anatomiske håndtag sikrer, at man ikke overbelaster sine hænder eller armen. Der er forskellige modeller i sortimentet, og du kan helt sikkert finde den rette til dine behov. Læs mere på www.seniorsalg.dk og de mange forskellige smarte spadserestokke.

Læs videre