Der er virkelig mange fine typer af produkter, du kan vælge imellem, når du besøger den hyggelige webbutik Name2you disse dage. Her kan du f.eks. købe hyggeligt julepynt med navn, tapasbræt med tryk samt en masse andre fine ting til dig selv, eller måske som gave til én du holder af. Butikken er nydeligt indrettet, så man finder med lethed frem til de produkter, som har interesse. Læs mere herunder.

Julepynt med navn i mange flotte design

Er julen en helt særlig tid for dig, og vil du gerne gøre lidt ekstra ud af jeres julepynt derhjemme ved at gøre det personligt? Så prøv at kigge forbi www.name2you.dk. Her tilbyder de nemlig gratis indgravering på en masse flot julepynt. Udvalget tæller både julehjerter, træfigurer i forskellige design og selvfølgelig flotte glaskugler. Alle tre vil egne sig perfekt til juletræet og pynte gevaldigt, men kan selvfølgelig også bruges som pynt resten af december, f.eks. i vindueskarme, på døre eller lignende. Kvalitetsmæssigt sørger de for at holde et højt niveau, også når det gælder julepynt med navn. Der er samtidig flere gode kundefordele ved at handle julepynt med navn hos dem, blandt andet gratis gravering, gratis fragt ved køb over 499,- og hurtig levering.

Giv et tapasbræt med tryk som en personlig gave

Udover julepynt med navn er der selvfølgelig også andre fine produkter at kigge nærmere på i butikken. F.eks. et tapasbræt med tryk. Holder du af at lave tapas til dine gæster, eller kender du måske én, som gør det, som du gerne vil glæde med en ekstra personlig gave? Så vil et tapasbræt med tryk da på alle måder være et godt valg. Udover det personlige touch ved graveringen, er tapasbræt fra butikken generelt også bare vældig flotte i designet, og de vil pynte fint på ethvert veldækket bord.

Besøg forhandleren, når du har tid, og få et kig på udvalget inden for både tapasbræt med tryk, julepynt med indgravering og meget mere.

Læs videre