Planlægger du en stor renovering eller ombygning af din bolig? FOCUS Moduler A/S producerer og opstiller skurvogne i form af moduler, så håndværkerne har et sted at klæde om, spise, holde møde m.v. I dele af byggeprocessen kan det være nødvendigt med genhusning, og her kan moduleksperterne naturligvis også være behjælpelige.

Skurvogne der opfylder alle nødvendige behov

Det er ofte et stort skridt at tage beslutningen om en omfattende renovering eller ombygning af ens bolig. Én ting er selve ombygningen, en anden ting er, at håndværkerne skal have opfyldt en række behov, mens arbejdet er i gang. De skal gerne have skurvogne til rådighed, og netop skurvogne kan du få ekspert vejledning i på www.focusmoduler.dk. De leverer skurvogne med toiletfaciliteter, omklædning og køkken, og også skurvogne til opbevaring eller med kontorpladser kan de klare. FOCUS Moduler A/S står gerne for tilslutning af el og vand og endda løbende rengøring og vedligehold, hvis du ønsker det. Når håndværkerne har adgang til skurvogne på byggepladsen, bliver det praktisk og komfortabelt for dem at gå på arbejde, og byggeriet kan skride frem som planlagt.

Få optimal genhusning i moduler fra focusmoduler.dk

Nu har du styr på byggepladsen, håndværkerne har gode faciliteter under arbejdet, og alt går som planlagt. Men snart begynder den gennemgående renovering af køkken og bad, og det er derfor nødvendigt med genhusning, så du stadig kan gå i bad og lave mad, som du plejer, imens din bolig bliver klar til indflytning. FOCUS Moduler A/S har mange forskellige muligheder for genhusning, og de ved, at det er en stor tillidserklæring at sørge for genhusningen af mennesker, hvis hus er under renovering. De har heldigvis mange års erfaring, og de kan opsætte et modul til genhusning, som imødekommer alle dine behov - måske har du både brug for et veludstyret køkken, vaskemaskine, tørretumbler, kontor og tv-stue, for at hverdagen fungerer optimalt for dig? Genhusning med totalentreprise kan give dig alt dette, så det eneste, du skal gøre, er at sætte nøglen i låsen og tage dit midlertidige hjem i brug.

 

Læs videre