Det er bestemt ikke bæredygtige løsninger der er mangel på, når man shopper hos Gågrøn! Tvært i mod. Faktisk bugner sidens kategorier med alt lige fra engangstallerkner til madpakkeposer. Man har derfor rig mulighed for at samle forskellige indkøb ét sted, og spare lidt på fragten og spare lidt tid. Har du endnu ikke været forbi butikken og kigge, kan du læse om et par gode grunde til at gøre det i artiklen her.

Godt udvalg af engangstallerkner

Engangstallerkner er unægtelig ikke nogen særlig miljøvenlig ting; i hvert fald ikke dem som man køber nede i supermarkedet. Men at det til gengæld er super praktisk til fester og lignende, det vil de færreste nok modsætte sig. Nu kan du kombinere det smarte ved engangstallerkner, med en god samvittighed. Hos Gågrøn! forhandler man nemlig bæredygtige løsninger der er til gavn for miljøet, og blandt andet også engangstallerkner. Alle engangstallerkner du finder på siden holder et godt niveau af kvalitet, som fint kan konkurrere med traditionelle varianter. Samtidig er der flere typer du kan vælge imellem, og derfor næsten med sikkerhed også engangstallerkner der passer til dine behov. Og slutteligt kan man købe engangstallerkner på www.gagron.dk til overraskende fornuftige priser. Klik selv ind på siden og tag et kig.

Madpakkeposer fremstillet på miljøvenlig vis

Hos Gågrøn! finder du altid en masse spændende produkter til hverdagsbrug og fest. Her kan du blandt andet købe madpakkeposer. Madpakkeposer er det perfekte køb til den studerende eller arbejderen, som gerne vil være med til at mindske belastningen på miljøet lidt. De madpakkeposer du køber på siden er nemlig fremstillet på miljøvenlig vis. Selvom der er tale om miljøvenlige madpakkeposer, skal man ikke bekymre sig om kvaliteten, som efter alt at dømme er mindst lige så god som traditionelle varianter.

Læs videre