Brug for nye høhække eller foderhække til stalden? Hos Dan Egtved finder du altid et bredt og velassorteret udvalg, og næsten med sikkerhed også den type der passer perfekt til din stald og til dine dyr. Producenten er af gode grunde kendt for sine kvalitetsprodukter, hvilket kataloget med høhække og foderhække da bestemt også understøtter. Samtidig designer man altid funktionelle og smarte løsninger, der er praktiske at arbejde med. Læs mere herunder.

Høhække i designs til enhver smag

Dan Egtved er et godt navn at have in mente når man skal købe nyt staldinventar af den ene eller anden type. Kataloget spænder først og fremmest bredt, og tæller alt lige fra høhække og foderhække til drikkesystemer.

I kategorien med høhække finder du lige nu et bredt sortiment, hvor man har mulighed for at vælge imellem modeller i galvaniseret stål eller plast. Der er desuden flere unikke design man kan vælge imellem, f.eks. høhæk med sparefunktion, høhække til grise og hødispenser. Fælles for alle de forskellige typer høhække man finder i kataloget er et højt niveau af kvalitet, som man med sikkerhed vil kunne have gavn i lang tid ved korrekt anvendelse og vedligeholdelse.

Praktiske foderhække

Udover høhække kan du blandt andet også købe foderhække hos forhandleren. Her er der ligeledes tale om funktionelle og smarte design, der er med til at lette arbejdsbyrden i stalden, fordi de er lavet til at være ekstra praktiske at fylde op igen.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art, f.eks. vedrørende foderhække eller høhække, kan du altid rette henvendelse til kundeservice hos www.dan-egtved.dk og få en snak. De ved selvsagt rigtig meget om emnet, og er flinke til at dele ud af denne viden, og hjælpe med at sikre at du får det helt rigtige system til din stald.

Læs videre