Hos Dansk Skovudstyr finder du et bredt udvalg af kvalitetsstandard dyrehegn og fugleskræmmere, samt alt hvad du ellers kan få brug for i forbindelse med skovbrug uanset om du er privat- eller erhverskunde.

Dyrehegn i høj kvalitet

Hos Dansk Skovudstyr finder du alt til indenfor grej og tilbehør til skovbrug, både til private og til erhverv. Fordi det er vigtigt med godt udstyr og god kvalitet på grej, når man befinder sig ude og i skoven, kan du være sikker på, at alt hvad du finder hos Dansk Skovbrug er af bedste kvalitet. Du finder her et kæmpe udvalg af kvalitetsstandard dyrehegn. Både vildthegn, volieretråd og minktråd finder du blandt de dyrehegn, som de forhandler. I bedste kvalitetsstandard finder du desuden et bredt udvalg af hegnspæle, hegnstråd i varierende tykkelser og typer, afhængig af hvilke dyrehegn du er på udkig efter. Uanset om det er til vildt, mink eller fugle, finder du de dyrehegn du har brug for på deres hjemmeside. Forsendelsen foregår for det meste allerede samme dag som du bestiller, og du kan således forvente en hurtig levering af dét, du har brug for. Se det store kvalitetsstandard udvalg på deres hjemmeside og webshop: www.dansk-skovudstyr.dk.

Varieret udvalg af fugleskræmmere

Hos Dansk Skovudstyr findes et stort udvalg af kvalitetsgrej og -udstyr til brug i forbindelse med skovbrug. Deres katalog henvender sig til både privatkunder såvel som erhvervskunder. Du finder her et varieret udvalg af fugleskræmmere, der kan hjælpe til at forlænge afgrødernes liv, ved at holde de mange sultne fugle på afstand. Blandt det store udvalg af fugleskræmmere, finder du forskellige typer af rovfugle samt forskellige længder på liner og teleskopstænger, således at fugleskræmmerne både kan flyve højt eller lavt over dine afgrøder, afhængig af hvad der fungerer bedst for dig. På deres hjemmeside og webshop finder du desuden et udvalg af andre typer af skræmmemidler, til at holde fuglene på afstand. Der findes både skræmmedrager i afdæmpede farver, samt i mere farverige versioner. Besøg deres hjemmeside: www.dansk-skovudstyr.dk, se nærmere på de mange fugleskræmmere og bestil det du søger online, så nyder du godt at deres korte leveringstid.

Læs videre