www.dc-supply.dk er din foretrukne forhandler og udlejer af containere af enhver størrelse og indretning samt til et hvilket som helst formål. Vælg mellem alt fra deres 10 og 20 fods containere til event containere, containere til beboelse, kontorer, med bad og køkken m.m. Lige meget hvad for slags, du er på udkig efter, kan DC-Supply opfylde dine ønsker.

Event containere

På siden her præsenteres du for udvalget af event containere fra DC-Supply, som spænder vidt og bredt. Hvad end du er på udkig efter en event container til en mobil salgsbod, til din messestand, udstilling eller noget helt fjerde, så er du sikker på at finde det hos DC-Supply. Der er desuden også altid mulighed for at kontakte DC-Supply, hvis du har yderligere ønsker om special løsninger til netop din event container. Måske ønsker du dig en specifik indretning, opbygning, størrelse eller andet, som kræver at DC-Supply hjælper dig med at gøre dine visioner til virkelighed.

20 fods containere

20 fods containere fås i en lang række varianter og designs, og det er netop, hvad du finder her på siden. DC-Supply forhandler og udlejer alverdens former for 20 fods containere, så du kan finde den helt rette til dit formål. Find bl.a. 20 fods containere med sidedør, open top, isolerede modeller og meget mere. Mulighederne er mange, og kvaliteten er høj, når du vælger din 20 fods container her. Fælles for alle modellerne er desuden, at de er CSC godkendte, så du er garanteret den bedste sikkerhed og holdbarhed.

Når du først har besøgt DC-Supply, vil du aldrig lede efter en anden forhandler eller udlejer af containere igen. Her vil alle krav og behov blive tilfredsstillet, så gå blot på udkig i de alsidige sortimenter i dag.

Læs videre