Foder til hesten, og varme i hjemmet er uden tvivl to ting, du gerne vil sikre dig, er helt i top. Du kan hos www.pillemadsen.dk finde lige det du skal bruge, da de har et bredt udvalg af brændsel og foder. Du kan blandt andet finde Spiller foder og brændetårn, til konkurrencedygtige priser.

Spillers foder til konkurrencedygtige priser

Foder til hesten skal vælges ud fra hestens alder, aktivitet og allergier, i blandt andet. Den der ved mest om din hest, er selvfølgelig dig. Du kan hos Pillemadsen finde forskellig foder, blandt andet Spillers foder, som de har til konkurrencedygtige priser. Da du kan få forskellige typer Spillers foder, vil du også kunne vælge den helt rigtige, der egner sig bedst til din hest, om den er ung, en hingst eller noget helt andet. Hvis du ønsker det bedste for din hest, bør du besøge Pillemadsen, og finde Spillers foder, der vil være med til at få dækket din hests ernæringsbehov.

Det helt rigtige brændetårn

Inden døre bør det altid være varmt, så du undgår at blive kold og syg, når vinteren melder sig i det danske land. For at undgå at fryse, bør du være sikker på at have brændsel hjemme tidligt, og med et brændetårn fra Pillemadsen, vil du have det helt rigtige. Hvis du har brænde hjemme, vil du ikke behøve at pakke dig ind, når du er hjemme. Brændetårne bør altid bestilles i god tid, da det kan stå og tørre ordentligt, så du kan få en bedre brændværdi, og mindre os. Desuden vil brændetårne være helt ideelt, for dig der ikke selv gider at stable træet, og tårnet kan efterfølgende bruges til brændsel, eller andet måske noget kreativt. Du kan finde et velassorteret udvalg af brændetårne hos Pillemadsen, så du kan få det helt rigtige til pejsen, eller måske til bålet som du sidder ved til sommer.

Læs videre