Vil du sikre at din hunds pels holder sig ekstra flot og velplejet hele året rundt? Så er ét af de bedste ”værktøjer” en furminator. Den fås lige nu i to varianter til langhårede og korthårede hunde hos Hundeparadiset. Hos samme forhandler kan du også købe det populære BARF hundefoder, som er den letteste genvej til en sund og glad hund, som man næsten man kan finde. Læs mere om begge dele i artiklen herunder.

Lækkert BARF hundefoder

Hvis man påstår at BARF hundefoder i høj grad henvender sig til hundeejere, der vil være helt sikre på at deres hund få en god og varieret kost, med alle de vigtigste næringsstoffer, er man ikke helt gal på den. Det er nok også derfor at BARF hundefoder som regel er at finde som den del af udvalget hos specialforretning, der primært beskæftiger sig med hundefoder, og derfor kan skelne imellem godt og skidt hundefoder. Vil du ”tage del i glæderne” og købe BARF hundefoder til din hund, er www.hundeparadiset.dk den helt rigtige butik at gøre det hos. Her finder du nemlig et godt og velassorteret udvalg af BARF hundefoder, også den type der passer til din hund. Kataloget med BARF hundefoder inkluderer blandt andet kylling, okse, vildt og kanin og meget mere. Klik eventuelt ind på den danske webshop hvis du vil se hele udvalget.

Effektiv furminator

En furminator er et suverænt redskab, hvis man gerne vil sørge for at pleje ens hunds pels ekstra godt. Den børster effektivt pelsen igennem og gør den super flot, og så er den let at anvende. I skrivende stund fås en furminator i varianter til både korthårede hunde og en til de langhårede. Se dem begge og meget andet godt tilbehør til hundepleje hos Hundeparadiset lige nu.

 

Læs videre