Hos den danske virksomhed ZENZO har man specialiseret sig i alt der har med byrumsinventar at gøre. Det gælder ikke mindst inden for diverse typer affaldshåndtering, så som affaldscontainer, nedgravede affaldssystemer som dem man kender fra moderne storbyer etc. I artiklen her kan du læse mere om nogen af fordelene ved at handle hos ZENZO samt om deres katalog inden for affaldssystemer.

Moderne og smart affaldscontainer

En moderne affaldscontainer skal gerne både være diskret, nem at tømme og kunne holde til vind og vejr samt almindeligt slid. Ikke mindst når det gælder en affaldscontainer som skal stå i det offentlige rum, hvor der altid vil være uforudsete faktorer der fører til øget slid. Vælger man en affaldscontainer, vil der altid være tale om et kvalitetsprodukt, der netop er designet med henblik på at kunne ”håndtere” denne slags udfordringer, samtidigt med at de selvfølgelig har et smart og rummeligt design. Vil du se nærmere på mulighederne inden for kategorien affaldscontainere, så klik ind på www.zenzo.dk og tag et kig.

Nedgravede affaldssystemer

De seneste år er nedgravede affaldssystemer blevet mere og mere almindelige i bybilledet i danske byer. Har man boet i nærheden af et nedgravet affaldssystem, er det da heller ikke så overraskende hvorfor det er tilfældet. Nedgravede affaldssystemer er nemlig både rigtig pladsbesparende, og fungerer super godt i bymiljøet. Samtidigt har moderne nedgravede affaldssystemer som regel et pænt og diskret design, der skæmmer bybilledet mindst muligt. Hos ZENZO har man rigtig god forstand på nedgravede affaldssystemer og hvordan man får dem til at fungere bedst. Er du ansvarlig for anskaffelse af nedgravede affaldssystemer, så vil virksomheden være den helt rigtige sparringspartner at håndtere opgaven i sammen med. Klik ind på deres hjemmeside hvis du vil vide mere.

Læs videre