Tidligere har det kun været muligt at få leveret biobrændsel fra Pillemand.dk på Sjælland. Men nu er der godt nyt til alle jyder og fynboer, der gerne vil købe træpiller, både 6 mm og 8 mm træpiller, til gode priser. Butikken har nemlig udvidet leveringsområdet til også at dække Fyn og Sjælland, så endnu flere kunder kan drage fordel af de gode priser og det høje serviceniveau. Vil du vide mere om mulighederne, så læs videre i artiklen herunder.

Levering af forskellige typer træpiller i Jylland - Pillemand.dk

Mangler du et godt sted at bestille træpiller og andet biobrændsel online, med levering i Jylland? Så er her et godt tip: på www.pillemand.dk tilbyder de nu også levering af træpiller i Jylland, til priser hvor alle kan være med. Butikken har i en del år været et populært valg for alle Sjællændere der har skulle købe biobrændsel, og nu kan jyder og fynboer altså også få del af glæderne. Kataloget med træpiller spænder ganske bredt, og inkluderer således f.eks. både levering i Jylland af 8 mm træpiller og 6 mm træpiller. Altid til de gode priser, der har været med til at gøre Pillemand.dk til én af de førende forhandlere herhjemme.

Solide 8 mm træpiller til stærke priser på www.pillemand.dk

Der er i den grad tale om konkurrencedygtige priser, når man handler 8 mm træpiller og lignende produkter hos Pillemand.dk. Men det hele handler selvfølgelig ikke kun om prisen, men lige så meget om hvorvidt kvaliteten f.eks. er som den skal være. Her er der heldigvis kun godt nyt om Pillemand.dk, som tilsyneladende er særdeles dygtige til at finde frem til de absolut bedste leverandører på markedet, samt til at holde et højt serviceniveau, hvor man f.eks. nemt kan få råd og vejledning om hvorvidt man skal vælge 6 mm træpiller eller 8 mm træpiller; Præcist som det bør være. Besøg selv hjemmesiden når du har tid, og se det gode udvalg igennem.

Læs videre