Hansen & Larsen er et stort entreprenørfirma i Vestjylland med speciale inden for bl.a. industribyggeri. Læs mere her om deres brede kompetenceområde.

Hansen & Larsen har bred erfaring med industribyggeri heriblandt støbning af fundamenter

Søger du et pålideligt entreprenørfirma til et stort industribyggeri? Så er Hansen & Larsen med base i Skjern måske det firma, du leder efter. De har over 50 års erfaring med industribyggeri, privatbyggeri og landbrugsbyggeri og påtager sig både store og små opgaver. Iblandt deres specialer er bl.a. støbning af fundamenter til vindmøller og meget mere, som du kan læse mere på hansenlarsen.dk. Når det kommer til industribyggeri, har de bl.a. erfaring med butikscentre, kontorbygninger, maskinfundamenter, produktionsbygninger, værksteder, haller, facaderenoveringer, byfornyelse etc. De har både betonarbejdere, konstruktører, murer, smede, tømrer, VVS-folk og arkitekter ansat i virksomheden og kan altså påtage sig hele entreprisen fra første skitse til sidste mursten med meget begrænset ekstern arbejdskraft. Det sikrer dig en stram overholdelse af tidsplanen og budgettet samt langt færre kommunikationsfejl end, hvis du selv skulle være mellemled imellem tre-fire forskellige håndværkerfirmaer. Når det kommer til industribyggeri, så er de klart de lokale eksperter.

Entreprenørfirma fra Skjern med ekspertise inden for privat- og erhvervsbyggeri

Hvis du skal bygge og gerne vil have en problemfri byggeproces, så find et entreprenørfirma, der påtager sig ansvaret for hele byggeriet. Hansen & Larsen er din specialist i Vestjylland, som har over 80 medarbejdere og herunder en bred vifte af forskellige håndværkere og fagområder, således at de netop kan påtage sig hele entreprisen med begrænset brug af ekstern arbejdskraft. Dertil, hvor der skal eksterne til, som fx til elektriciteten har de mangeårige og pålidelige kontakter og samarbejdspartnere, som de selv står for at kontakte og for at få til at overholde deres tidsplaner. Hvis du hyrer dem som entreprenørfirma på dit byggeprojekt vil du blive sat i kontakt med en projektleder, som er med dig hele vejen igennem processen. Denne sørger for, at alle love bliver overholdt, at de bedste underleverandører bliver fundet, at tidsplanen overholdes, at budgettet overholdes. Du kan trygt læne dig tilbage og glæde dig over den effektive proces i forbindelse med dit byggeri.

Læs videre