Bestil engangshandsker eller høreværn online - kvalitet på www.sikkerhedsgiganten.dk.

Engangshandsker i flere materialer på sikkerhedsgiganten.dk

Du sikrer dig en god stykpris på engangshandsker hos Sikkerhedsgiganten. Der sælges alt fra formstøbte engangshandsker til halv- eller heldyppede. Man anvender dem bl.a. i industrier med kemikalier samt i byggebranchen, men også metalindustrien. Hos Sikkerhedsgiganten kan du bl.a. vælge mellem Nitril engangshandsker samt modeller i PVC eller naturlatex. Køb engangshandsker i elastiske materialer, som bevarer grebet og smidigheden - også når det er koldt. De fleste erhverv kræver en væsentlig grad af fleksibilitet for fingrene. Selvom de er til engangsbrug, skal kvaliteten stadigvæk være god nok - især ved arbejde med farlige midler/genstande. Bestil fra de bedste brands via www.sikkerhedsgiganten.dk, som også sælger andet i beskyttelse.

Høreværn - ørebeskyttelse hos Sikkerhedsgiganten

Beskyt dine ører mod høje lyde. Køb høreværn fra et stort udvalg hos Sikkerhedsgiganten. Det kan anbefales at starte din søgen på denne hjemmeside, da de har et af Danmarks største udvalg inden for høreværn. Undgå skader med brug af elektriske høreværn, og køb også vedligeholdelsesudstyr på hjemmesiden. Der sælges også modeller til børn. Vi har kun ét sæt ører. Man skal passe godt på dem. På sikkerhedsgiganten.dk finder du bl.a. høreværn fra MSA, 3M, men også Howard Light fra Honeywell. Det er lovgivning fra Arbejdstilsynet, at arbejdsgiveren skal stille dem til rådighed ved jobs, hvor de er påkrævet. Det er et krav ved lydniveauer over 80 dB, men det betyder ikke, at man skal undvære dem ved lavere niveauer. Der kan stadigvæk forekomme høreskader under de 80 dB. En anden ting, der er værd at gøre sig bevidst på, er at vælge kvalitetsmærker. Der er en væsentlig forskel på høreværn fra leverandør til leverandør, og her har man ikke lyst til at gå det mindste ned på standarden.

Shop høreværn og engangshandsker fra gode brands til fantastiske priser på www.sikkerhedsgiganten.dk. Denne webshop gør det nemt for arbejdsgiveren at sikre hele virksomheden uden at skulle handle ti forskellige steder.

Læs videre