Crowdton kan gøre det let for dig at foretage grønne investeringer, selv i småt format. Se aktive projekter på hjemmesiden.

Se de aktive projekter i solenergi på crowdton.com

Crowdton kan hjælpe dig med at sætte dine penge et sted, hvor de virkelig gør en forskel, imens de vokser til en stabil rente. Se aktive projekter på deres hjemmeside www.crowdton.com, hvor du kan vælge imellem at investere i enten 5, 10 eller 15 års projekter. De forskellige valgmuligheder giver faste afkast på hhv. 3, 4 eller 5% og i jo længere tid, du har dine penge i projektet, jo større rente får du altså. Hvis du har lyst til at se aktive projekter for at finde ud af, hvad du synes er spændende, så klik ind på deres hjemmeside og vælge imellem de forskellige grønne projekter. De arbejder primært sammen med Obton A/S, som er den Europas største operatør af kommercielle solcelleanlæg, og du kan se aktive projekter på hjemmesiden, som du kan være med til at crowdfunde til et fast afkast. Det har aldrig været så let at gøre en forskel.

Bæredygtige solcelleinvesteringer med minimal risiko og stabilt afkast

Crowdton gør det super let for dig at foretage grønne investeringer, og du kan sætte beløber helt ned til 10.000 kr. i deres bæredygtige energi projekter. Besøg hjemmesiden og find et projekt der passer til dig, hvor du låner dine penge ud i hhv. 5, 10 eller 15 år. På den måde kan du se dine penge vokse med et stabilt afkast og med lav risiko, samtidig med at de gør en forskel. Crowdton er baseret på crowdfunding og gør det let for små investorer at se deres penge blive brugt til et godt formål, imens de giver fast afkast. På siden kan du læse om bæredygtig energi, og du kan tjekke dit klimaaftryk for at se, hvordan din egen livsstil påvirker planeten. Det er efterhånden gået op for de fleste, at der skal gøres noget drastisk ved klimakrisen, men de færreste ved, hvordan de skal handle. Grønne investeringer er en effektiv måde at gøre en forskel, og med Crowdton har det aldrig været lettere.

Læs videre