Crowdlending er hurtigt kommet på alles læber, både hos nye investor og de garvede. Med Crowdton er det nu også muligt for den helt almindelige dansker at foretage en grøn investering, hvor man låner ud til nogle bæredygtige projekter. I dette tilfælde er det til at opføre forskellige solcelleanlæg. Man vælger selv, hvor lang tid man vil binde sig, og så modtager man et afkast ud fra bindingsperioden. Risikoen er minimal, men det er stadigvæk muligt at opnå et stærkt og stabilt afkast på din formue.

Grøn investering med lukrative fordele

Med en grøn investering kan du være med til at skabe en fremtid, der også er rar at være i for de næste generationer. En bæredygtig opsparing hos Crowdton giver dig først og fremmest en attraktiv rente, men er også med til at samle kapital til opførsel af solcelleparker. Kapitalen ydes så i form af et lån, og som du jo kender fra billån, huslån osv., så skal udlåneren naturligvis have en belønnende rente for risikoen. Når du står på den anden side, så er det dig, der modtager et stabilt afkast i takt med, at låneren betaler tilbage. På crowdton.com kan du læse mere om grøn investering. Deres blog omhandler grønne investeringer i solenergi. Firmaets CEO, Oliver Peters, giver et kort webinar om emnet, som kan give den potentielle investor en kort, men fyldestgørende introduktion til crowdlending i Danmark med fokus på miljørigtige projekter.

Dansk crowdlending med en attraktiv rente hos Crowdton

Crowdlending er kommet til Danmark, og investeringsformen er kommet for at blive. Det at satse grønt er noget, som mange helt almindelige danskere tænker meget over. Det er også noget, som har påvirket den måde, som vi investerer på. Danskerne tænker meget på CO2 afledning, og en af de store CO2 afledere er selvfølgelig afbrænding af fossile brændstoffer. Solcelleenergi er på vej op, og mange ser det som fremtiden. Hvis du vil med på vognen, så er crowdlending hos Crowdton en anbefalelsesværdig mulighed. Crowdlending er nu muligt for den almindelige dansker med meget få krav til minimumsinvesteringer!

Foretag en grøn investering med crowdlending på crowdton.com.

Læs videre