Skal du bruge en containerbolig, så er det hos DC-Supply du skal henvende dig. Læs mere her om bl.a. 20 fods container mål.

Container bolig - Nem løsning

DC-Supply er eksperter i container boliger, og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde den rette løsning, hvis du skal bruge en container bolig. Det er en smart måde at kunne bygge hurtigt og at kunne ”rive ned” lige så hurtigt igen, bortset fra at man ikke river noget som helst ned, men bare flytter sine containere til et andet sted, hvor de kan genbruges med helt samme fordele. Hvis man fx har en grund til rådighed i fem eller ti år, så giver det jo ikke meget mening at begynde at støbe fundament og bygge med betonelementer eller mursten, men til gengæld kan man på ganske få måneder bygge en container bolig til over 100 studerende med stor komfort og moderne faciliteter. Når man så skal rømme grunden, så flytter man ganske enkelt bare containerne med en kran og en lastvogn. Det er fordelen ved en container bolig.

20 fods container mål - Se specifikationerne på dc-supply.dk

DC-Supply bruger som oftest standard ISO 20 fods container mål i udgangspunktet for deres forskellige smarte containerboliger, kølecontainere, showrooms, skurvogne, øvelokaler og meget mere. Men 20 fods container mål varierer lidt alt efter om containeren er isoleret indvendigt, hvilket du kan læse mere om på siden, hvor de lister alle deres forskellige 20 fods container mål både indvendigt og udvendigt, så du let kan finde de helt nøjagtige mål. Der er også den højere high cube 20 fods container, som har nogle lidt anderledes mål, og den kan være smart i mange forskellige sammenhænge, hvis du skal bruge den til opbevaring af høje ting eller større maskiner. Eller hvis du skal bruge en containerbolig med lidt ekstra højt til loftet: Det kan jo være meget rart. På siden kan du altid kontakte de dygtige medarbejdere og høre mere om dine muligheder for at få lavet en skræddersyet model.

Læs videre