Hos SeniorSalg.dk finder du et bredt udvalg af forskellige gode hjælpemidler til ældre, og du kan udover godt fodtøj også købe en god spadserstok eller et par krykker rigtig billigt.

Den helt rette spadserstok 

SeniorSalg.dk sælger mange forskellige gode hjælpemidler til ældre, der trænger til lidt ekstra hjælp for at kunne holde balancen, og du kan nok finde lige det, du skal bruge for at kunne komme i top top form igen. Hvis balancen svigter lidt, så kan en spadserstok være et rigtig godt hjælpemiddel, som gør det lettere at gå og lettere at holde balancen. Med sådan en behøver man ikke kigge på sine skridt hver gang man skal tage et, for stokken kan man bruge til at føle sig frem. En god spadserstok giver lyst til at gå en tur i skoven eller langs vandet – eller måske bare ned til købmanden. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, og de fleste kan justeres i højden, og passer altså derfor til de fleste højder. Du vil helt sikkert få glæde af din spadserstok, hvis du anskaffer dig sådan en, og du kan nok finde lige den, du skal bruge i butikken til en god lav pris.

Krykker til lave priser

SeniorSalg.dk sælger også krykker i forskellige modeller til lave priser. De kan være gode til, hvis man har problemer med benene eller fødderne, og fx ikke så godt kan støtte på fødderne. Det kan være pga. smerter eller brækkede lemmer og dertil kan de virkelig hjælpe fordi de fungerer som et sæt ekstra ben, der er monteret på armene, sådan at alt trykket går op i armene. Der er mange gode grunde til at bruge krykker, og du vil nok elske at finde det perfekte par, for det giver en enormt god gang at kunne støtte sig ordentligt op ad sådan et par. Der er forskellige modeller, og du kan være sikker på, at kvaliteten er helt i top, sådan som det også er med resten af produkterne på seniorsalg.dk. For især med krykker og stokke er det jo vigtigt, at man virkelig stoler på dem, så de ikke lige pludselig svigter. Find lige det, du skal bruge billigt på siden.

Læs videre