Hvis man leder efter enkle og effektive løsninger til sin virksomhed, så bør man helt sikkert henvende sig hos 2BM. Her kan man blandt andet blive meget klogere på SAP og sletning af persondata på en nem og hurtig måde. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

Nem og overskuelige sletning af persondata 

Da GDPR blev indført, betød det samtidig, at mange virksomheder skulle til at sætte sig ind i en hel række af regler, som har betydning for, hvordan man behandler persondata, og ikke mindst hvordan får fjernet data igen. Hos 2BM tilbyder man en nem og overskuelig løsning, som sørger for sletning af persondata. Programmet til sletning af persondata fungerer som en add-on til SAP, så det er derfor ganske nemt at bruge og kan desuden kombineres, så man både får sletning af persondata fra sine kunder, men også fra sine medarbejdere. Man får på den måde to løsninger, som kan være særdeles gavnlige for virksomheden, når man vælger at henvende sig hos 2BM. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

SAP til din virksomhed

Hvis man har brug for at få systematiseret og effektiviseret processerne i sin virksomhed på en ganske enkel måde, så kan SAP fra 2BM helt sikkert være en løsning, der er værd at kigge nærmere på. SAP kan benyttes inden for en bred vifte af brancher og kan således anvendes til alt fra logistik og markedsføring til fakturering, personalestyring og meget, meget mere. Der er mange fordele ved at benytte SAP, blandt andet fordi det åbner op for fleksible løsninger, som kan tilpasses den virksomhed og de behov, man har. Det er desuden ganske brugervenligt, hvilket også gør det nemt for en virksomhed at gå til. Man kan læse meget mere om, hvordan det hele fungerer ved at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

På hjemmesiden www.2bm.dk tilbydes der optimale løsninger til virksomheder inden for alt fra logistik til markedsføring.

Læs videre