Bestil Biodela træbriketter, eller køb Task træpiller med mulighed for afhentning i Tyskland og Danmark. Lakoda gør det billigere at få varmen.

Task træpiller - Billig afhentning i Tyskland

Task træpiller er af mange kendt for en bedre kvalitet og en længere og kraftigere evne til at brænde. Hent selv Task træpiller i Tyskland, hvis du vil spare. Det er billigt, da momsen er meget lavere hos vores naboer mod syd. Du får stadigvæk den samme høje kvalitet, man forbinder med Task træpiller. Det er blot prisen, der er skåret en væsentlig bid af. Lakoda tilbyder den bedste service, uanset om du vælger at hente dem på lager i Danmark syd for Århus, eller du tager turen til Tyskland. Mange gør en tur ud af det og slår derved to fluer med et smæk, da området har meget at byde på. Handel sikkert online hos denne e-mærkede webshop. På lakoda.dk kan du læse mere om Task træpiller, der er af en premium kvalitet.

Biodela træbriketter - Naturlig kvalitet

Lakoda fører også træbriketter, og her sælger de fra mærket Biodela. Vælg Biodela træbriketter, som har markeret sig på at være et miljøbevidst brand. Firmaet her formår at producere biobrændsel med en markant højere brændværdi, og dette er samtidig med, at de har skåret ned på askeniveauet. Der er penge at spare ved at benytte Biodela træbriketter, og så kan man samtidig have god samvittighed. Varm hurtigt og effektivt med bæredygtigt brændsel. Hvis man først prøver Biodela træbriketter, gider man ikke gå tilbage igen. Kontakt Lakoda, og hør mere om disse. Bemærk, at de kun kan afhentes på det danske lager, der ligger syd for Århus.

Er du interesseret i at spare penge på opvarmning? Benytter du træbriketter eller træpiller? Se sortimentet hos Lakoda, der sælger fra brands som Biodela og Task, der er nævnt her, men også German Pellets, Lava og andre kendte spillere i branchen.

Læs videre