Køb billige el artikler online til både hjem og arbejdsplads hos YouSave.dk. Læs her om deres populære LK Opus 73 serie og Fuga Afbryder serie, som de forhandler inde på webshoppen.

LK Opus 73 stikdåser, kombineret stikdåse, afbryder kroner mm

En af de mange el artikler, som de forhandler på www.yousave.dk er serien LK Opus 73. LK Opus 73 er et modulopbygget system bestående af stikdåser, afbryder kroner, kombineret stikdåse og afbryder m.fl. Alle løsningerne fås i en diskret lysegrå farve, som alle kan være med på. LK Opus 73 vil kunne anvendes til udendørsinstallationer og vådrum. Inde på YouSave.dk’s webshop kan du læse mere om hvert enkelt produkt i serien, og hvis ikke du fik svar på det, som du ledte efter, kan du altid ringe til deres nummer 81102727 - så vil deres engageret personale altid kunne svare på hvilke spørgsmål, du måtte have om produkterne.

Fuga Afbryder - Markedets bedste

Foruden LK Opus 73 serien, kan du også opdage deres udvalg af afbrydere inde på webshoppen. Hos www.yousave.dk finder du deres velassorteret udvalg af diverse Fuga Afbrydere. Uanset hvilken Fuga Afbryder du vælger, fås den i farven hvid, og passer derfor perfekt ind i de fleste hjem og på de fleste arbejdspladser. Desuden kan du altid regne med at kvaliteten er fuldstændig i top. Blandt serien kan du kigge nærmere på Fuga Afbryder med sløjfeklemme, korrespondance, bænddæksel, heltangent med lampe og meget mere. Besøg deres webshop, og køb et robust produkt med et flot funktionelt design til markedets allerbedste priser. Gå også på opdagelse i deres mange andre spændende el artikler inde hos YouSave.dk

Læs videre