Køb en ny Hyundai i20 hos Storgaard Biler! Forhandleren sælger også den populære Seat Mii. Læs mere på storgaardbiler.dk.

Bestil en prøvetur til Hyundai i20 på storgaardbiler.dk

Leder du efter en bil med nok plads? Med en Hyundai i20 kommer pladsmangel ikke til at begrænse dig. Det er en usædvanligt veludstyret bil med el-justerbare sidespejle og gearskifteindikator. Med en Hyundai i20 får du også højdejusterbart førersæde, splitbagsæde, radio med mp3 og mange andre fordele! Der skal være plads til endnu mere selvforkælelse, og derfor kan du også vælge en række ekstra features til din Hyundai i20. Hos Storgaard Biler har du mulighed for at tilkøbe fartpilot, Bluetooth, ratbetjent radio samt varme i rattet. Sidstnævnte kommer du til at glæde dig over, når du skal køre på arbejde en kold januar morgen. Køb din Hyundai i20 hos specialisten Storgaard Biler. De har mange erfaringer med denne bilproducent. Book en prøvekørsel allerede i dag på storgaardbiler.dk.

Seat Mii - Køb den hos Storgaard Biler

Seat Mii er som skabt til storbyen. Det er en lille bil med stor teknologi. Der er altid plads til at parkere en Seat Mii selv i travle København. Den lille størrelse gør den ualmindelig godt egnet til beboere i centrale områder i de danske storbyer, hvor man skal døje med tætte parallelparkeringer og med ensrettede veje. Du kan også booke en prøvekørsel til denne bil. Seat Mii er spækket med specielle detaljer, der gør det til en ganske unik bil, og da du har mulighed for uendelige farvekombinationer, kan du skabe din egen og helt personlige bil, du kommer til at elske at køre rundt i hver dag. Hvis du er interesseret i en Seat Mii, så tag kontakt til Storgaard Biler allerede i dag.

Bilen er en af vores kæreste ejendele. Du skal vælge en bil, som passer til dine omstændigheder, men også din drøm. Storgaard Biler hjælper dig med at finde den rette bil, som du har fantaseret om i lang tid! Køb en ny Hyundai i20, Seat Mii m.m. hos denne danske bilspecialist.

Læs videre