Profilmetal A/S har et bredt udvalg af facadebeklædning, bl.a. planplader. Du kan også finde smukke aluzink tagrender i butikken til gode priser.

Du finder aluzink tagrender i topkvalitet på profilmetal.dk

Profilmetal A/S sælger stålprofiler, stålplader, tagplader og facadebeklædning i stål samt tagrender til gode priser. De har mange års erfaring og kan yde dig professionel vejledning og rådgivning, hvis du har brug for hjælp til at finde den perfekte løsning til dit hus. De sælger bl.a. aluzink tagrender med 20 års garanti, som er lavet i kvalitetsstål beklædt med aluzink. De er enormt slidstærke og sikrer dig et sundt hus. Tagrender er essentielle for et sundt hus, for hvis der ikke er tagrender, løber al regnen fra hele husets areal ned i jorden omkring huset og skaber fugtskader i fundamentet. Aluzink tagrender sikrer dig et sundt hus med et stærkt fundament. De holder dine ydermure fri for nedløbsregn og leder regnen direkte i afløbet via nedløbsrør. Der er tagrender i mange forskellige størrelser i butikken, så du kan helt sikkert finde den rette model. Klik ind på profilmetal.dk og find aluzink tagrender til gode priser.

Magnetiske planplader hos Profilmetal A/S

Profilmetal A/S har også alt i stålbeklædning af facaden. De sælger bl.a. super tynde planplader, som kommer i 15 forskellige farver og overflader. De er magnetiske og kan derfor bruges til opslagstavler og whiteboards. Grundet det super tynde design kan planplader skæres ud i specielle mål og det giver mange muligheder for vægbeklædning. Planplader har mange fordele, og de er stærke selvom de er tynde. De leveres rullet, hvilket er muligt på grund af den tynde kvalitet, men skulle du ønske andet kan det sandsynligvis også lade sig gøre efter aftale med www.profilmetal.dk. De sælger stålplader direkte fra fabrikken, og derfor kan du være sikker på lave priser og stærke produkter. Deres gode udvalg er fyldt med muligheder for facadebeklædning og ståltag. Find de mange forskellige metalprofiler på deres side, hvor du også kan søge vejledning fra de professionelle og passionerede ansatte.

Læs videre