Lundager Carservice tilbyder serviceeftersyn på alle bilmærker samt mange flere services og reparationer; læs bl.a. om automatgear olieskift her.

Få et automatgear olieskift hos professionelle automekanikere i Bramming - Lundager Carservice

Lundager Carservice tilbyder en lang række forskellige services på biler af alle mærker og alle årgange. Du kan bl.a. få et automatgear olieskift til en god pris i deres værksted i Bramming ikke langt fra Vejen. Hvis du kører automatgear, så er et regelmæssigt automatgear olieskift et must. Olien i gearkassen sørger for, at gearkassen smøres og at den kan skifte gear, og selvom mange bilforhandlere mener at olien ikke bør skiftes, da den kan holde hele livet, så passer det ikke. BMW siger fx, at der er lifetime olie i deres automatgearkasser, men deres biler er sat til at holde i 7 år eller at køre 200.000 km, men herhjemme holder en bil heldigvis langt længere tid. Ved et automatgear olieskift skiftes der som regel 4 liter, altså halvdelen af olien, men hvis olien er meget gammel eller hvis den har været overophedet og har dannet slam, skal man skifte alle 8 liter, og endda måske køre så meget som 12-20 liter igennem systemet for at rense gearkassen.

Læs mere om serviceeftersyn på www.lundagercarservice.dk

Hvis din bil trænger til et serviceeftersyn, og du bor i Vestjylland, så er Lundager Carservice måske stedet for dig at henvende dig hos. De tilbyder serviceeftersyn på alle bilmærker og alle årgange. Deres ekspertise er meget bred, og de kan klare selv komplicerede reparationer. Hvis din bil ikke kører helt som den skal eller føles lidt rusten, så kan du tage den til et serviceeftersyn, og så kan det meget vel være, de kan finde problemet og give dig en bil tilbage, som spinder som en mis igen. Et serviceeftersyn klares hurtigt og vil helt sikkert gøre din bil god, for der kan være mange ting på fx ældre biler, som trænger til at blive justeret eller smurt en gang imellem. Læs mere om det gode værksted i Bramming uden for Esbjerg på lundagercarservice.dk.

Læs videre