Android Auto og Apple CarPlay er de førende bilsystemer, der giver mulighed for en masse håndfri funktioner som musik, kommunikation og navigation. Hos Carvision ApS tilbydes både systemer til Mercedes, Hyundai, Fiat, Kia og mange andre bilproducenter. De tager også ud og hjælper dig med installation. Læs mere om deres service på carvision.dk.

Læs om Android Auto her og på www.carvision.dk

Android Auto kan benyttes til multimediesystemer i bilen ligesom Apple CarPlay, hvilket gør det muligt at foretage en masse handlinger og få adgang til en lang række features, uden at man skal tage blikket fra vejen eller hænderne fra rattet. Hvis du er interesseret i multimedieløsninger til Android Auto eller Apple CarPlay, så er carvision.dk et godt startsted. Denne innovative servicevirksomhed er langt fra kun en forhandler. De tager også ud og implementerer dit nye multimediesystem, som du kan bruge med Android Auto. Læs mere om Apple CarPlay og Android Auto online.

Carvision ApS tilbyder navigation til alle biler

Carvision ApS er også en specialist i navigation til biler. Deres systemer kan implementeres, selvom din bil ikke er udstyret med nogen form for navigation. De tilbyder bl.a. GPS’er fra kendte mærker som TomTom, og du finder alt inden for adaptiv navigation, håndholdt navigationsudstyr og flere andre løsninger. Hvis man har planer om at tage sin bil med til udlandet, kan en GPS være en rigtig god idé, så man undgår at betale for data. Carvision ApS leverer både navigationsudstyr til almindelige kunder og til erhverv. Se de smarte muligheder inden for navigation til biler på carvision.dk, og bestil i dag. Husk på, at virksomheden gerne hjælper med implementering og installation, hvis du ønsker dette.

Hvis du går med tanker om at investere i et multimediesystem, som kan benyttes med Android Auto eller Apple CarPlay, så er www.carvision.dk den leverandør, du har brug for. Specialisten tilbyder totalløsninger inkl. montering og installation. Se også mulighederne inden for navigation til biler.

Læs videre